13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / S-au pus în vânzare on-line biletele pentru Supercupa României

Fotbal / S-au pus în vânzare on-line biletele pentru Supercupa României

FRF a anunțat astăzi că s-au pus în vânzare on-line biletele pentru Supercupa României, partidă programată pe 14 iulie, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, ce va opune câștigătoarea Cupei, Universitatea Craiova, și campioana României, CFR Cluj.

„Începând de vineri, 22 iunie, biletele la partida CFR Cluj – Club Sportiv U Craiova, programată pe 14 iulie, ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco”, pot fi achiziționate online. Intră pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro pentru acces la Supercupa României, meciul în care se întâlnesc campioana României și câștigătoarea Cupei României!

Prețurile biletelor sunt de 15 RON la peluze și de 30 RON la tribune. La VIP, prețul unui bilet este de 200 RON.

Federația Română de Fotbal continuă și la Supercupa României tradiția amenajării unei zone dedicate familiilor cu copii. Accesul în Family Zone (sectoarele 9, 10 și 11 ale arenei din Craiova) se face în baza unuia din următoarele pachete care conțin reduceri: 5% – 2 bilete, 10% – 3 bilete, 15% – 4 bilete, 20% – 5 bilete. Reducerea se va aplica după plasarea comenzii. Accesul copiilor pe stadion este permis doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult. Pentru fiecare copil va fi emis un bilet care va trebui prezentat la porțile de acces ale stadionului.

Fiecare persoană poate cumpăra maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale (numele, data și locul nașterii ale titularului vor fi inscripționate pe toate). În cazul modificării titularului sau a corectării unor date imprimate, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria stadionului, în ziua meciului, între orele 12:00 – 20:30.

Pe lângă opțiunea livrării (6 lei în București, 9 lei în țară), suporterii au și varianta print-at-home, prin care își pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail.

Din 9 iulie la casierii

Biletele vor fi disponibile începând din 9 iulie și la casele de bilete ale stadionului „Ion Oblemenco”, după următorul program:
– luni, 9 iulie – vineri, 13 iulie, orele 12:00 – 19:00
– sâmbătă, 14 iulie, orele 12:00 – 20:30“, se precizează în comunicatul FRF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS