27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportVladimir Screciu: Nu am schimbat culorile

Vladimir Screciu: Nu am schimbat culorile

Universitatea Craiova și-a umplut din nou conturile, reușind să-l vândă la preț bun pe Vladimir Screciu la formația Genk. Belgienii au pus pe masă două milioane de euro și le-au acordat oltenilor și un procent dintr-un viitor transfer pentru mijlocașul de 18 ani, care a îmbrăcat tricoul Științei în 44 de meciuri din Liga I și Cupa României.
„Născut în orașul «Tunarului» Ion Oblemenco, Vladimir Screciu este unul dintre puștii în care Știința Craiova și-a pus întotdeauna mari speranțe. Și nu doar clubul nostru, ci și România, având în vedere că mijlocașul născut la Corabia este titular incontestabil în Naționala Under-19. Vladi, mult succes și să devii un ambasador al Olteniei în fotbalul mare! Suntem convinși că în foarte scurt timp vei ajunge un fotbalist de top“, se arată într-un comunicat al grupării din Bănie.

„Vă sunt recunoscător pentru tot”

La rândul său, tânărul Vladimir Screciu a postat un mesaj emoționant pe contul său de facebook, în care le mulțumește celor din club și suporterilor Științei, pe care îi și „îndulcește“ puțin, spunându-le că nu schimbă culorile de pe echipamentul de joc.
„Dragii mei, credeam că acest moment va veni cât mai târziu, dar iată că e timpul să o apuc pe alt drum. Așa cum deja ați aflat, din sezonul următor voi fi jucătorul echipei KRC Genk. Sper că am luat o decizie bună și că nu vă voi dezamăgi. Îmi va lipsi fantasticul nostru stadion. Îmi va fi dor de suporterii noștri și de cântecele lor atât de frumoase. Da, chiar și înjurăturile unora dintre voi, atunci când nu jucam prea bine, îmi vor lipsi. Plec puțin trist că nu am realizat mai multe în tricoul Științei, dar parcă nicio Cupă a României nu sună rău. Mă înclin în fața colegilor, a antrenorilor și a întregului staff. Sunt sigur că vor câștiga Supercupa și, recunosc, îmi este puțin ciudă că nu voi putea fi alături de ei. Astăzi m-am trezit din visul cel mai frumos al oricărui copil născut în Oltenia, acela de a juca la Universitatea Craiova. Vă mulțumesc și vă sunt recunoscător pentru tot. PS: Nu am schimbat culorile“, a scris Vladimir Screciu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS