10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportS-au semnat primele contracte la Filiași

S-au semnat primele contracte la Filiași

Președintele formației de fotbal CSO Filiași, Florin Spînu (foto), a declarat ieri că s-au semnat noi contracte de joc cu nouă dintre foștii jucători, iar alți doi trebuie să ofere astăzi un răspuns la ofertele făcute de a continua sub comanda lui Silviu Lung. Conducătorul divizionarei C a anunțat că se poartă tratative cu mai mulți jucători cu experiență, dar și cu juniori valoroși și că lotul doljenilor va fi complet până pe 10 iulie. „Aproape toți jucătorii au devenit liberi de contract după încheierea campionatului. După o analiză făcută împreună cu membrii staff-ului tehnic și cel administrativ s-a decis să prelungim contractele a unsprezece dintre foștii jucători. Astfel, au semnat noi înțelegeri cu CSO Filiași următorii jucători: Alin Nica, Aurel Lupu, Cosmin Calu, Ionuț Badea, Fabian Crușoveanu, Dănuț Stancu, Marian Borneci, Lucian Borhot și Cătălin Dinu. Li s-au mai propus noi contracte lui Cristi Preda și Cristi Tudor, care au termen până mâine (astăzi – n.r.) să ne ofere un răspuns. Din lot mai fac parte juniorul David Stăiculescu, care are statut de amator, și japonezul Toshi, care mai are contract un an. Celorlalți le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru echipa noastră și le urăm baftă unde vor merge. În următoarele două săptămâni, mai exact până pe 10 iulie, vom definitiva lotul pentru noul sezon din Liga a III-a. Sunt discuții cu mai mulți jucători cu experiență, dar ne interesează foarte mult și juniorii. Am o înțelegere cu oficialii lui Concordia Chiajna și ACS Șirineasa pentru unii jucători seniori și sper să găsim înțelegere la CS Universitatea Craiova pentru doi-trei juniori“, a declarat Florin Spînu, în exclusivitate pentru GdS.

Obiectivul pentru noul sezon este clasarea în primele cinci echipe

Conducătorul doljenilor a anunțat data reluării antrenamentelor, dar și obiectivul pentru noul sezon, când echipa va juca, în sfârșit, pe stadionul din Filiași, întrucât lucrările de modernizare se vor finaliza curând.
„Pe 11 iulie vom relua antrenamentele, urmând ca în 23 iulie să se intre într-un cantonament centralizat în Craiova. Antrenamentele se vor face pe baza sportivă «Aripile», iar obiectivul nostru în noul sezon de la Liga a III-a este o clasare în primele cinci. La stadionul din Filiași se lucrează intens și semnele sunt bune. Firma care se ocupă de gazon este aceeași care a asigurat și suprafața de joc de pe stadionul «Ilie Oană» din Ploiești și avem garanția că după 90 de zile de la însămânțare vom juca pe teren. Asta înseamnă că începând cu etapa a treia sau a patra de acasă vom juca pe stadionul nostru din Filiași și sigur vom avea o susținere mare, pentru că sunt foarte mulți iubitori de fotbal“, a încheiat Florin Spînu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS