9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Școlarii“ au păstrat Cupa de Vară

„Școlarii“ au păstrat Cupa de Vară

Finalul săptămânii trecute a fost „încărcat“ de fotbal, baza sportivă a Academiei de Fotbal „Gică Popescu“ găzduind Cupa de Vară – ediția a 4-a, competiție destinată juniorilor născuți în anul 2009. Trofeul a fost adjudecat de această dată de către clubul organizator, „GP“ Craiova obținând victorii pe linie, după cum urmează: 5-1 cu FEFS Juniori Craiova, 4-3 cu FC Mitică Teleșpan Vâlcea și 7-4 cu FC Viitorul Târgu Jiu. Clasamentul final arată astfel: 1. „GP“ 9 puncte, 2. Târgu Jiu 6, 3. FEFS 3, 4. Vâlcea 0.

„A fost o mișcare utilă pentru copii, pe un teren cu iarbă foarte bun. Nu rezultatele ne-au interesat pe noi, antrenorii, ci să-i vedem pe micuți că aleargă, că sunt inventivi, și să capete o mai bună experiență competițională. Am acordat cupe și diplome tuturor participantelor. Pentru noi, această săptămână este una de relaxare, de vacanță, apoi revenim la antrenamente și o să participăm spre finalul lunii la un turneu puternic la Constanța, fiind invitați de Gică Hagi“, a declarat antrenorul „școlarilor“, Ionuț Cimpoeru, pentru GdS.

Lotul echipei de 2009 de la Academia „Gică Popescu“ i-a cuprins pe următorii: Călin Stroe – Raul Dumitru, Răzvan Ciontoiu, Rareș Maca, Alex Mihalache, Valentin Florea, Mateo Băloi, Răzvan Marinescu, Alex Buzduceanu, Robert Trașcă, Mihai Briciu, Mario Ionașcu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS