17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSport„Leuții“ lui Vrăjitoarea continuă drumul spre trofeu

„Leuții“ lui Vrăjitoarea continuă drumul spre trofeu

Universitatea Craiova stă bine și la sectorul juvenil, nu numai la seniori, unde s-au obținut deja locul trei în Liga I și trofeul Cupei României, iar acum primul obiectiv a devenit Supercupa. La juniori, la doar o zi după ce băieții de la Under 17 au cucerit Supercupa la Liga Elitelor, duminică a venit rândul „leuților“ lui Bogdan Vrăjitoarea să-și adjudece victoria la Turneul Zonal – seria 6, pe care gruparea alb-albastră a găzduit-o pe stadionul „Extensiv“. Juniorii sub 13 ani ai Științei s-au calificat la Turneul Semifinal, după ce au dispus în finala „zonei“ de Luceafărul Drobeta Severin, cu scorul de 5-3 (3-2). Golurile craiovenilor au fost marcate de Capac (2), Bogdan Duță, Lucian Duță și Tamaș. Pentru severineni au punctat Bogdan Brășcăleanu (2) și Denis Dragu. „Nu a fost deloc un turneu ușor, la start au fost opt echipe echilibrate. Am întâlnit formații bune, dar am fost echipa mai în formă, preocupată să înscrie mereu, și am obținut victorii meritate, iar accederea la Turneul semifinal a venit firesc. Este o bucurie a copiilor, este munca lor de atâta timp și e normal să fie fericiți pentru această calificare. Nu mai contează unde și cu cine vom juca. Indiferent cu cine vom pica, vor fi echipe foarte bune. Obiectivul nostru este să creștem cât mai bine acești copii și să facul pasul mai departe“, a declarat antrenorul Bogdan Vrăjitoarea, pentru GdS.
Universitatea U13 a început finala cu următoarea echipă: Găgeatu – Sîrbu, Zaharia, Benga – Dumitru, B. Duță – Tamaș, Capac, L. Duță. Au mai intrat: Lăcraru și Lăpădătescu.
Gheorghe Gădăleanu, antrenorul celor de la Luceafărul Drobeta, a avut la dispoziție următorii jucători: Adiță Frânculescu – Denis Dragu, Adrian Aprototoaie, Bogdan Brășcăleanu, Mario Păunescu, Rareș Leca, Mario Lupulescu, Cezar Petculescu, Fabian Șandru, Andrei Bunea, Eduard Ardeiu, Rafael Bobocea, Remus Bobocea, Cătălin Fronea.
Datele de disputare a Turneului Semifinal, fază care va alinia cele mai bune opt echipe Under 13 din țară, vor fi stabilite în curând de către FRF.

Turneul Zonal – seria 6

Rezultatele înregistrate pe stadionul „Extensiv“:
etapa 1: „U“ Craiova – LPS Târgu Jiu 6-2, CSS Corabia – LPS Banatul Timișoara 1-3, CFR Simeria – Luceafărul Drobeta 0-8, ACS Viitorul Arad – Isport Junior Vâlcea 2-1;
etapa a 2-a: Târgu Jiu – Timișoara 2-0, Craiova – Corabia 11-1, Drobeta – Vâlcea 5-0, Simeria – Arad 0-5;
etapa a 3-a: Corabia – Târgu Jiu 2-3, Timișoara – Craiova 1-4, Arad – Drobeta 0-2, Vâlcea – Simeria 0-2;
etapa a 4-a (finala): Craiova – Drobeta 5-3.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS