6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOlteanu rămâne la SCM-U

Olteanu rămâne la SCM-U

Echipele masculine din primul eșalon voleibalistic din România au început să-și contureze lotul pentru sezonul competițional 2018-2019. SCM-U Craiova a anunțat până acum numele a trei jucători care vor face parte din formația alb-albastră în ediția viitoare de campionat. Numele nu sunt noi. Este vorba despre Bogdan Ene, căpitanul din sezonul trecut, care se va afla la al cincilea sezon consecutiv la SCM-U, Laurențiu Lică și Răzvan Olteanu. Prelungirea contractului lui Olteanu a fost anunțată de club ieri. Cel mai important transfer este cel al lui Larențiu Lică. După un sezon petrecut la Tricolorul Ploiești, acolo unde a realizat eventul, Lică a revenit la Craiova, formație unde a fost căpitan sezoanele trecute. De altfel, suporterii craioveni l-au cerut pe „Lolo“ încă după primele etape ale campionatului trecut, mai ales că echipa a avut un parcurs sub așteptări, încheind sezonul pe un dezamăgitor loc șase, după ce în edițiile trecute se clasase mai mereu pe podium.
La capitolul plecări se știe doar faptul că clubul a renunțat la toți străinii care au îmbrăcat tricoul alb-albastru în campionatul trecut.
În ceea ce-i privește pe Laurențiu Lică, Bogdan Ene și Răzvan Olteanu, aceștia vor avea o vacanță mai scurtă, deoarece vor participa la acțiuni ale naționalei României, condusă de tehnicianul echipei SCM-U Craiova, Dan Pascu. Tricolorii vor efectua un stagiu de pregătire, care va debuta pe 8 iulie, în vederea participării la meciurile de calificare pentru Campionatul European, care vor fi între 15 și 28 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS