Acasă Sport Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au fost eliminate la Roland Garros

Mihaela Buzărnescu și Irina Bara au fost eliminate la Roland Garros

-

Jucătoarele române de tenis s-au oprit în sferturile probei de dublu la cel de-al 2-lea Grand Slam al anului. Ele au fost învinse în 3 seturi: 6-3, 1-6, 6-4, de taiwaneza Hao-Ching Chan și chinezoaica Zhaoxuan Yang – favorite numărul 8. Buzărnescu și Bara au rămas cu un cec de 76.000 de euro și 430 de puncte. Mihaela a mai câștigat încă 222.000 pentru parcursul până în optimi la simplu.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.