Acasă Sport Fotbal / Pe 14 iulie luptăm pentru Supercupa României

Fotbal / Pe 14 iulie luptăm pentru Supercupa României

-

Federația Română de Fotbal a anunțat, ieri, că meciul din Supercupa României, care va opune campioana CFR Cluj și câștigătoarea Cupei, Universitatea Craiova, se va disputa pe 14 iulie, pe stadionul „Ion Oblemenco“, ora nefiind însă stabilită.

„Întrunit luni, 4 iunie, la Casa Fotbalului, Comitetul Executiv al FRF a decis ca Supercupa României să aibă loc sâmbătă, 14 iulie, pe arena „Ion Oblemenco”, din Craiova. În meciul de pe 14 iulie se vor întâlni câștigătoarea titlului de campioană în Liga I, CFR Cluj, și formația care a cucerit Cupa României, Universitatea Craiova. Ora de disputare a partidei va fi anunțată ulterior“, se arată în comunicatul postat pe frf.ro.

La rândul său, clubul din Bănie a dorit să facă și el o precizare: „Vă reamintim faptul că #Supercupa este organizată în totalitate de către Federația Română de Fotbal, iar toate detaliile despre #BILETE vor fi anunțate, în curând, pe frf.ro. #ABONAMENTELE NU SUNT VALABILE ÎN #SUPERCUPA!“.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...