16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Apostol Popov se va despărți de „U“ Craiova

Fotbal / Apostol Popov se va despărți de „U“ Craiova

Fundașul bulgar Apostol Popov (35 ani) nu va continua cu Universitatea Craiova, el declarând pentru presa de la Sud de Dunăre că a fost anunțat de către oficialii olteni că nu i se va prelungi contractul, scandent în această vară.

„A fost senzaţional să câştigăm Cupa României, un trofeu este adevărata răsplată a muncii de un sezon, dar cu siguranţă voi pleca de la Craiova, conducerea clubului m-a anunţat deja că nu-mi va prelungi contractul. Am o ofertă din România şi două din Bulgaria, voi vedea ce voi alege. Vreau să mai joc, cred că pot să o fac până la 40 de ani. Mi-aş dori să-mi închei cariera la Botev Plovdiv, dar să vedem când“, a declarat Popov, pentru gong.bg.

„În România m-am adaptat repede, la început am fost singurul bulgar de la Craiova, apoi mi s-au alăturat Zlatinski, Iliev şi Dimitrov. Campionatul românesc este puţin peste cel din Bulgaria. Ca infrastructură, nu există termen de comparaţie. Spre exemplu, stadionul din Craiova este unul nou, de 30.000 de locuri, şi a costat peste 50 de milioane de euro“, a mai spus Apostol Popov, care a bifat 57 de meciuri în Liga I, din 2015, când a ajuns în Bănie, înscriind două goluri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS