8.9 C
Craiova
vineri, 29 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Fotbal/Jucătorii Universității, aclamați de mii de fani în centrul Băniei (galerie foto)

Fotbal/Jucătorii Universității, aclamați de mii de fani în centrul Băniei (galerie foto)

Mii de suporteri i-au aclamat pe jucătorii craioveni, care au venit în centrul orașului într-un autocar descoperit (foto: Claudiu Tudor)
Mii de suporteri i-au aclamat pe jucătorii craioveni, care au venit în centrul orașului într-un autocar descoperit (foto: Claudiu Tudor)

Mii de suporteri craioveni i-au întâmpinat astăzi, în Piața „Mihai Viteazul” din Bănie pe fotbaliștii Universității Craiova, care au prezentat fanilor Cupa României, pe care au cucerit-o aseară, la București.

Jucătorii și antrenorii, dar și mascotele echipei, și-au făcut apariția cu un autocar decapotabil și și-au făcut cu greu loc prin mulțimea de oameni.

Interpretul Andrei Păunescu a cântat imnul Craiovei dar și alte melodii din repertoriul său. Jucătorii au urcat pe scenă, s-au stropit cu șampanie, au cântat cu suporterii, iar după mai bine de o oră au plecat, printr-un culoar făcut de oameni.

Galerie foto realizată de Claudiu Tudor:

 

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Rinitele alergice sezoniere afectează până la o treime din...

Polenul, dar și vegetația urbană, prin prezența plantelor alergizante (ambrozia) cresc riscul dezvoltării afecțiunilor alergice. Prevalența condițiilor alergice s-a mărit semnificativ în...