11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCraioveanu nu vrea destrămare după finală

Craioveanu nu vrea destrămare după finală

Directorul de imagine al Științei, Gică Craioveanu, a declarat ieri, cu ocazia lansării pe piață a noilor abonamante pentru sezonul 2018/2019, că are încredere că Universitatea se va impune duminică în fața echipei Hermannstadt și va cuceri Cupa României.
„Sunt aproape convins că noi vom câștiga duminică. Nu-i normal ca o echipă atât de mare să stea atâția ani fără un trofeu. Eu cred că echipa este într-o dinamică bună, suntem favoriți, dar trebuie să fim atenți cu echipele mici, cum este Hermannstadt, pentru că se motivează foarte bine și au ambiții uriașe. Îmi aduc și acum aminte de lacrimile de când s-a accidentat Emil, de bucuria din finala din 1993. Sper ca acești băieți să nu aibă presiunea pe care am avut-o noi atunci. Să joace relaxați, pentru că așa vor câștiga. Să aibă răbdare, să nu se precipite și să fie ei înșiși“, a declarat Gică Craioveanu.
Fostul golgheter de pe vechiul „Central“ a admis că a pus o vorbă bună pentru mai mulți jucători ai Craiovei în Spania, dar speră să se păstreze nucleul și din vară și să contribuie la noi trofee pentru vitrina Universității.
„Eu am vorbit la Villarreal pentru Mitriță, Bancu, Mateiu și pentru căpitanul atomic Băluță, numai că vreau să așteptăm finala. Sincer, nu vreau să se vândă nici un jucător, să crească alături de ceilalți, iar peste un an sau doi să plece la echipe importante și pe sume importante, nu pe un milion în Rusia. Bursucul (Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj – n.r.) să pescuiască la altcineva, nu la noi. Cine va pleca, o va face în afara României, la o echipă mai puternică“, a punctat Gică Craioveanu.
Altfel, prețurile abonamentelor pentru sezonul 2018/2019 sunt următoarele: peluze – 190 lei, Tribuna a II-a – 380 lei, Tribuna I – 500 lei, VIP – 1000. Pentru pensionari și studenți, abonamentele beneficiază de o reducere. Cei care își reînnoiesc abonamentele beneficiază, de asemenea, de unele facilități.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS