10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal: SCM Craiova a învins Rapidul

Handbal: SCM Craiova a învins Rapidul

După ce au cucerit trofeul Cupei EHF, handbalistele din Bănie vor să ia medalie de argint în campionatul intern (foto: Claudiu Tudor)
După ce au cucerit trofeul Cupei EHF, handbalistele din Bănie vor să ia medalie de argint în campionatul intern (foto: Claudiu Tudor)

Handbalistele de la SCM Craiova s-au impus aseară, cu scorul de 27-22 (14-10), în confruntarea din deplasare cu Rapid Bucureşti. Meciul a fost o restanţă din antepenultima etapă a campionatului.

Pentru SCM au evoluat:  Dumanska, Stanciu – Nikolic 6, Țicu 6, Trifunovic 5, Pricpoi 3, Zamfir 2, Elisei 2, Rădoi 1, Popescu 1, Klikovac, Vizitiu, Șelaru.

După această victorie în faţa „lanterneii roşii”, elevele lui Bogdan Burcea au acumulat 52 de puncte, cu două mai puţin ca echipa de pe locul doi, Măgura Cisnădie. Alb-albastrele pot reveni mâine pe locul doi, când vor disputa un nou meci restant, din penultima etapă. Yulia Dumanska şi colegele sale vor primi vizita echipei Corona Braşov, de la ora 18.00 (DigiSport, TelekomSport), în Sala Polivalentă.

Biletele pentru această partidă, ultima pe teren propriu pentru câştigătoarele Cupei EHF, se vor pune în vânzare mâine dimineaţă, la casele de bilete de la sală. Preţul unui tichet este de cinci lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS