16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportAlexandra Anghel: Visam la acest rezultat de când eram copilă

Alexandra Anghel: Visam la acest rezultat de când eram copilă

După rezultatele bune obținute la juniori și tineret, luptătoarea Alexandra Anghel (foto), legitimată la CS Universitatea Craiova, își confirmă valoarea și la senioare. Sportiva antrenată de frații Aurel și Marius Cimpoeru a cucerit vineri medalia de bronz, la categoria 72 de kilograme, la Campionatele Europene de la Kaspiisk (Rusia).
Sportiva craioveană a „răpus ursul la el în bârlog“, învingând-o în meciul pentru medalie pe reprezentanta gazdelor, Alena Perepelkina.
Alexandra fusese învinsă în sferturi de Anastasia Zimiankova, din Belarus, după care a ajuns direct în finala pentru bronz, după ce Zimiankova s-a calificat în finală, unde a fost învinsă de Anna Jenny Eva Maria Fransson (Suedia).
Acum, după ce a urcat pe podium și la senioare, Alexandra Anghel visează la mai mult. „Sunt foarte fericită că am obținut acest rezultat la care am visat încă de când eram o copilă. Mă bucur că am reușit din nou să îi fac mândri pe acei oameni care mă susțin și au încredere necondiționată în mine. Este un rezultat important la prima mea participare la un campionat european de seniori. Acum a fost doar bronz, dar nu voi înceta să cred în mine, să cred că pot urca mai sus de locul trei“, a spus proaspăta medaliată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS