21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii luptă pentru aceleași puncte la „Chimia“

Doljenii luptă pentru aceleași puncte la „Chimia“

Runda a 26-a din Liga a III-a, seria 4, a programat în această săptămână derbiul Doljului. CSO Filiași (locul 6) întâlnește pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița formația a doua a Universității Craiova (locul 5).
Președintele gazdelor, Florin Spînu, se așteaptă la un meci frumos și disputat, sperând ca la final punctele să intre în contul trupei antrenate de Silviu Lung.
„Sunt convins că va fi un joc frumos, așa cum au fost toate întâlnirile cu ei. Din păcate, ne va lipsi un jucător foarte important, Cristi Preda, care este suspendat după ce în etapa trecută a primit cartonașul roșu, dar sunt convins că înlocuitorul său își va face bine datoria. Am avut o ședință cu băieții zilele trecute și am stabilit că trebuie să punem puțin osul la treabă ca să ne menținem în prima jumătate a clasamentului. Sunt foarte importante punctele acestea și cele de la Sibiu. Echipa este în formă, a făcut un joc bun și la Lipova, și numai ghinionul a făcut să primim gol la ultima fază și să nu câștigăm“, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.
Și managerul Centrului de Copii și Juniori al Universității Craiova, Silviu Bogdan, este de părere că meciul va fi spectaculos.
„Întâlnim o echipă bună a campionatului, care are un antrenor experimentat. Mă aștept să avem parte de un meci frumos, cu jucători tineri de ambele părți, care se vor lupta pentru fiecare minge. Sper să ne bucurăm noi la final“, a spus Silviu Bogdan, pentru GdS.
La rândul său, antrenorul alb-albaștrilor, Corneliu Papură, așteaptă să vadă ce jucători primește de la prima echipă.
„Nu știu în momentul acesta lotul, așteptăm să vedem cine va coborî de la prima echipă. Mergem să jucăm și să obținem maximum de la acest meci, pe care nu-l consider special, ci unul simplu, de campionat“, a explicat Corneliu Papură, pentru GdS.
În meciul tur, Universitatea II Craiova s-a impus cu 1-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS