10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Elitele Craiovei au făcut ravagii în deplasare

Fotbal / Elitele Craiovei au făcut ravagii în deplasare

Etapa a 17-a de la Liga Elitelor, disputată la finele săptămânii trecute, a fost foarte bună pentru cele două echipe ale Băniei.

La Under 19, Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-1 la Cluj, în fața formației FC Viitorul Mihai Georgescu și se menține pe primul loc în clasamentul seriei Vest. Eroul meciului a fost Ștefan Baiaram, care a marcat ambele goluri ale alb-albaștrilor.

„A fost un meci foarte greu, gazdele erau neînvinse în acest retur de campionat, dar am făcut un meci foarte bun și am reușit o victorie mare, care ne-a asigurat prezența la turneul semifinal. De acum înainte luptăm să ne păstrăm prima poziție”, a declarat antrenorul „leilor”, Dragoș Bon, pentru GdS.

Pentru Universitatea Craiova au evoluat următorii: Al. Manea – Dobre, G. Negrea, Ionescu – Nițuică, Cojocaru, Rezeanu, Pătulea – Sîrbu, Nițu, Simon. Au mai intrat: Guță, Baiaram, Moldovan, Moga, Boștină.

La Under 19, Academia „Gică Popescu” a trecut peste înfrângerea suferită etapa trecută pe teren propriu cu Ardealul Cluj și s-a impus categoric, scor 4-1, în deplasare, în fața echipei FCM Baia Mare. Golurile „școlarilor” au fost marcate de Butoi (două, din penalti), Cazan și Militaru.

„Prima repriză a fost destul de echilibrată, dar în cea de-a doua ne-au ieșit toate. A fost una dintre cele mai bune reprize ale noastre din retur, iar la final ne-au aplaudat cei din tribune. Sunt mulțumit de atitudinea băieților și m-aș bucura să se prezinte așa la toate meciurile”, a afirmat tehnicianul „școlarilor”, Gică Barbu, pentru GdS.

Pentru „GP” Craiova au evoluat următorii: Udrea – Nițu, Pătra, Păduraru (87, Alexandru), Năzdrăvaru – Baciu (30, Ghiță), Butoi – Toboș, Zanfir, Militaru – Cazan.

Academia „Gică Popescu” ocupă locul șapte, cu 21 de puncte, iar în runda următoare va juca acasă, cu Miercurea Ciuc, meciul fiind programat sâmbătă, 5 mai, de la ora 12.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS