Acasă Sport Fotbal / S-au stabilit „fluierașii“ pentru meciurile Universității II Craiova și CSO...

Fotbal / S-au stabilit „fluierașii“ pentru meciurile Universității II Craiova și CSO Filiași

-

Formațiile doljene Universitatea II Craiova și CSO Filiași au aflat brigăzile de „fluierași“ care vor arbitra întâlnirile lor din etapa a 25-a din Liga a III-a, seria 4.

Astfel, confruntarea de pe stadionul „Extensiv“, Universitatea II Craiova – Șoimii Lipova, programată sâmbătă, de la ora 17.00, va fi arbitrată de o brigadă din județul Argeș, compusă din centralul Marius Naidin (Pitești) și asistenții Mihai Marian Ionescu (Suseni) și Șerban State (Curtea de Argeș). Observatori au fost desemnați Nicolae Răceală (Alexandria), respectiv Viorel Nicolescu (Videle).

La rândul său, CSO Filiași întâlnește sâmbătă, de la ora 17.00, în deplasare, pe Gloria Lunca Teuz Cermei. Confruntarea din județul Arad va fi arbitrată de Adina Claudia Popa, ajutată de Rareș Lakatos și Tamaș Kopriva, toți din Satu Mare. Observatori au fost desemnați Constantin Făniță (Timișoara) și Adrian Copăcean (Caraș-Severin).

ȘTIRI VIDEO GdS

UBISOFT Craiova Day la Universitate

Departamentele de Informatică şi Fizică din cadrul Facultății de Științe (UCV) împreună cu compania UBISOFT Craiova organizează întâlnirea Open4Tech – UBISOFT Craiova...

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia

Administraţia Naţională de Meteorlogie a transmis estimarea evoluţiei valorilor termice şi a precipitaţiilor în intervalul 18 noiembrie - 1 decembrie, pentru Oltenia...