8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaiaram și Boștină au rezolvat victoria cu Ardealul Cluj

Baiaram și Boștină au rezolvat victoria cu Ardealul Cluj

Echipa de juniori sub 17 ani a Universității Craiova a câștigat, scor 2-0, partida susținută ieri, pe stadionul „Extensiv“, în compania formației similare a clubului Ardealul Cluj, contând pentru etapa a 16-a de la Liga Elitelor U17.
Primul gol al meciului a fost marcat de Ștefan Baiaram, care a profitat de o respingere greșită a portarului Papp și a împins mingea în poartă de la opt metri (’72, 1-0).
Victoria a fost rezolvată de Boștină, care a scăpat singur cu portarul și a trimis pe lângă acesta la bara din dreapta (’76, 2-0).
Alb-albaștrii au irosit și o lovitură de la 11 metri, dictată după un henț al lui Rus, dar Ștefan Baiaram a șutat telefonat, iar Papp a apărat (’61).
„U“ Craiova: Alex Manea – Dobre (’65, Moga), George Negrea, Ionescu – Nițuică, Guță (’65, Cojocaru), Rezeanu, Pătulea – Sîrbu (’48, Moldovan), Nițu (’48, Boștină), Simon (’52, Baiaram). Antrenor: Dragoș Bon.
Ardealul Cluj: Papp – Rus, Tand, Nicolau, Menyhart, Lupu, Chivu (’66, Rașoveanu), Sulea, Vaida (’40, Istrate), Botea, Szep. Antrenor: Sandu Moldovan.
Cartonașe galbene: Pătulea ’51 / Lupu ’40, Nicolau ’70.
Cartonaș roșu: Rus ’60.
Au arbitrat: Liviu Bălăcescu – Ramona Doriana Udrea, Gică Sandocan Albulescu.
Observator: Luis Moisescu.
În urma acestui succes, Universitatea Craiova U17 continuă să fie lider la Liga Elitelor U17, cu 33 de puncte, iar în etapa viitoare va evolua pe terenul celor de la FC Viitorul Mihai Georgescu, confruntarea fiind programată sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 14.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS