Acasă Sport Judoka de la „Trișcu“ s-au întors cu opt medalii de la Campionatele...

Judoka de la „Trișcu“ s-au întors cu opt medalii de la Campionatele Școlare

-

Judoka antrenaţi de Mihai Voinea s-au descurcat bine la Ploieşti

Practicanții de judo de la Liceul cu Program Sportiv „Petrache Trișcu“ din Craiova au câștigat opt medalii la Campionatele Naționale Școlare (Under18), desfășurate recent la Ploiești. Sportivii pregătiți de profesorul Mihai Voinea au cucerit trei medalii de aur, una de argint și patru de bronz și au ocupat locul doi în clasamentul pe cluburi, după gazdele de la CSS Ploiești.
Cei trei medaliați cu aur de la LPS „Petrache Trișcu“ Craiova au fost Romina Popescu (categoria 40 kg), Oana Andrei (57 kg) și Răzvan Dumitru (90 kg), iar Georgiana Renghea (+70 kg) a obținut medalie de argint. Pe treapta a treia a podiumului au urcat Ionela Băran (52 kg), Iosif Badea (60 kg), David Mitran (66 kg) și Ovidiu Nistor (90 kg). „Am avut număr mai mare de medalii decât clubul de pe primul loc, dar ei au avut una mai strălucitoare ca noi. Anul trecut nu am fost în primii trei în clasamentul pe cluburi. Acum a fost o prestație bună a sportivilor craioveni. Eu speram la șapte medalii, am luat opt, în condițiile în care unii au fost mai mici ca vârstă. Urmează acum un concurs amical, la Pitești, la categoriile U11 și U13, apoi, peste două săptămâni va fi Cupa Europei la cadeți, la Ploiești, și aș vrea să participăm și noi“, a spus antrenorul Mihai Voinea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Se opreşte apa pe strada Traian Vuia

Compania de Apă Oltenia a anunţat întreruperea furnizării apei potabile în Craiova, pe strada Traian Vuia și aleile adiacente în ziua de...