10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii vor reabilitarea

Doljenii vor reabilitarea

Reprezentantele Doljului din Liga a III-a, CSO Filiași și Universitatea II Craiova, susțin astăzi, de la ora 17.00, noi bătălii din Seria 4 și vor să recupereze punctele pierdute în runda trecută.
CSO Filiași (locul 6) primește vizita celor de la Șoimii Lipova (locul 8), iar președintele Florin Spînu este convins că elevii lui Silviu Lung vor câștiga duelul de pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.
„Sper ca echipa să-și revină după eșecul de la Lugoj. Îmi doresc din tot sufletul să câștigăm jocul cu Șoimii Lipova. Sunt ceva probleme de lot, avem câțiva jucători accidentați, dar sperăm să aliniem cea mai bună formulă. Astăzi (ieri – n.r.) am fost la echipă, băieții sunt foarte concentrați și pregătiți și sunt convins că vom face un joc bun și vom câștiga punctele“, a declarat Florin Spînu, pentru GdS.
Confruntarea de pe stadionul „Chimia“ va fi arbitrată de o brigadă argeșeană, compusă din Cristian Anghelina (Câmpulung Muscel), Cristian Cosmescu (Piteşti) și Nicușor Marin (Suseni). Observatori vor fi Lucian Glogoviceanu (Reşiţa) și Florin Oglindoiu (Severin).
La rândul lor, jucătorii Universității II Craiova (locul 5) vor să uite de înfrângerea cu liderul ACS Șirineasa, dar pentru asta trebuie să obțină astăzi un rezultat pozitiv pe terenul celor de la Millenium Giarmata (locul 12). Confruntarea din Banat va fi arbitrată de Tudor Florin Jurcă (Arad), ajutat de Sebastian Pantea (Arad) și Ioan Daniel Humita (Armeniş). Observatori vor fi Cosmin Danciu (Hunedoara) și Daniel Scridon (Arad).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS