8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportVoleibaliștii lui Pascu arbitrează lupta pentru titlu

Voleibaliștii lui Pascu arbitrează lupta pentru titlu

Antrenorul Dan Pascu și jucătorii Ionuț Teleleu (centru) și Bogdan Ene au vorbit despre partida cu Galați (foto: Lucian Anghel)
Antrenorul Dan Pascu și jucătorii Ionuț Teleleu (centru) și Bogdan Ene au vorbit despre partida cu Galați (foto: Lucian Anghel)

Divizia A1 de volei masculin programează astăzi ultima rundă, una extrem de palpitantă în partea superioară a campionatului, play-off. Liderul Tricolorul Ploiești (74 puncte) și Arcada Galați (73 puncte) luptă pentru titlul național. SCM-U Craiova, vicecampioana din sezonul trecut, va evolua, de la ora 20.00, pe teren propriu, cu Arcada Galați, iar Ploieștiul va primi, de la aceeași oră, vizita echipei campioane, ACSVM Zalău. Craiova a coborât pe locul șase, ultimul din play-off, după eșecul de runda trecută, cu CSM București, iar jucătorii antrenați de Dan Pascu își doresc să se despartă de proprii suporteri cu un meci bun. „Sunt convins că vom face un meci bun, pentru că ne-am descurcat bine pe teren propriu în ultimele jocuri. Va fi o luptă aprigă, pentru că echipa din Galați este implicată în lupta pentru titlu. Sper să facem o impresie frumoasă și, de ce nu, să scoatem un rezultat bun“, a spus ieri Bogdan Ene, căpitanul craiovenilor.„Vom încerca să câștigăm toate cele trei puncte mâine. Jucăm în fața publicului nostru, care ne-a susținut mereu, iar pentru ei este presiunea mai mare, că le trebuie trei puncte. Nu ne vom da la o parte, așa cum nu am făcut-o nici cu Ploieștiul, acum două etape. Acasă suntem o nucă tare, nu cedăm puncte prea ușor. Trebuia să arătăm altceva în acest campionat, am încercat, dar nu s-a putut. Acum nu mai avem ce face“, l-a completat colegul său, Ionuț Teleleu.
Antrenorul principal al oltenilor, Dan Pascu, a punctat că obiectivul echipei SCM-U pentru acest meci este victoria: „Noi în acest sezon am jucat toate meciurile la victorie. Ne respectăm blazonul și așa vom face și cu Galațiul. Vom încerca să recuperăm punctele pe care le-am pierdut la CSM București și, de ce nu, locul cinci. Încheiem acest campionat fără un rezultat notabil. Cred că este cea mai slabă clasare din ultimii șase ani“, a spus antrenorul vicecampioanei.
Clasamentul înaintea ultimei etape (locurile 1-6): 1. Tricolorul LMV Ploiești 74p, 2. Arcada Galați 73p, 3. Steaua București 67p, 4. ACSVM Zalău 58p, 5. CSM București 50p, 6. SCM-U Craiova 48p.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS