5.6 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLiverpool și AS Roma sunt gata de luptă

Liverpool și AS Roma sunt gata de luptă

Formația britanică Liverpool întâlnește astăzi, de la ora 21.45 (Pro TV, Telekom Sport), pe „Anfield“, echipa italiană AS Roma, partida contând pentru manșa tur a semifinalelor Ligii Campionilor.
În tabăra gazdelor vor fi trei absențe importante, mijlocașul german Emre Can lipsește din cauza unor dureri de spate, în timp ce mijlocașul englez Adam Lallana și fundașul camerunez Joel Matip se confruntă cu probleme musculare. Tehnicianul Jurgen Klopp așteaptă un verdict din partea medicilor pentru fundașul Nathaniel Clyne, dar și așa a afișat un aer optimist la conferința de presă de ieri.
„Fanii noștri creează una dintre cele mai speciale atmosfere din fotbalul mondial. Pentru Roma este un lucru deosebit să fie într-o semifinală, așa cum este pentru noi. Va fi o emoție imensă, dar sperăm să-i facem față cu brio și să ne impunem“, a declarat tehnicianul „cormoranilor“, germanul Jurgen Klopp.
Nici strategul lui AS Roma, Eusebio Di Francesco (48 de ani), nu se poate lăuda că are la dispoziție întreg lotul. Din tabăra italiană va lipsi cu siguranță fundașul olandez Rick Karsdorp (accidentat la genunchi), în timp ce pe lista incerților și-au trecut numele doi fotbaliști, fundașul sârb Aleksandar Kolarov și atacantul francez Gregoire Defrel.
„Când aud numele Liverpool mă încearcă un sentiment de respect, pentru că este un club mare, cu jucători importanți și cu suporteri deosebiți. Cred că Roma are capacitatea să treacă de Liverpool, dacă a reușit să o elimine pe Barcelona“, a punctat Francesco Totti, unul dintre simbolurile grupării romane, în prezent oficial al clubului italian.
Partida de pe „Anfield“ va fi arbitrată de o brigadă germană, alcătuită din centralul Felix Brych, asistenții Mark Borsch și Stefan Lupp, adiționalii Bastian Dankert și Marco Fritz și rezerva Markus Häcker.
Returul se joacă pe 2 mai.
Cealaltă partidă din prima manșă a semifinalelor Ligii Campionilor, Bayern Munchen – Real Madrid, se dispută mâine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS