10.4 C
Craiova
duminică, 31 mai, 2020
Știri de ultima oră Sport Voleibalistele de la „Fraţii Buzești“, la turneul final

Voleibalistele de la „Fraţii Buzești“, la turneul final

Echipa feminină de volei a Colegiului Național „Frații Buzești“ din Craiova s-a calificat la turneul final al Olimpiadei Gimnaziilor, care se va desfășura la Izvorani, în perioada 24-27 mai.
Craiovencele, antrenate de profesoara Liliana Leoni, vor lupta pentru medalie, după ce au câștigat, weekendul trecut, faza regională. CN „Frații Buzești“ a jucat la Vâlcea cu reprezentanta gazdelor, Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ și s-a impus cu scorul de 2-0. Lotul craiovean a fost alcătuit din jucătoarele: Ștefania Scarlat, Bianca Chifu, Evelyn Hertzog, Roberta Pârvan, Tatiana Eremia, Irina Eremia, Iasmina Mincă, Iulia Deca, Ivona Stelea, Roxana Miu și Alexia Lungu. În această competiție organizată de Ministerul Educației, regulamentul prevede ca într-o echipă să nu fie mai mult de trei fete legitimate la o echipă de volei, angrenată în competițiile organizate de Federația Română de Volei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

MAE: Au fost aduși acasă 98 de români

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţă revenirea în ţară a 98 de cetăţeni români care se aflau pe teritoriul Republicii Austria şi al...