Acasă Sport Volei (m): Băieții lui Pascu au coborât pe șase

Volei (m): Băieții lui Pascu au coborât pe șase

-

Voleibaliștii de la SCM-U Craiova au pierdut derbiul pentru locul cinci în Divizia A1, fiind învinși, ieri, în deplasare, de CSM București, cu scorul de 3-1 (25-22, 18-25, 25-23, 25-22).
Meciul a contat pentru penultima etapă din campionat, iar în urma acestui rezultat Craiova a coborât de pe cinci pe șase, făcând schimb de locuri cu CSM București, care are cu două puncte mai mult.

În ultima rundă a campionatului, Craiova va juca marți, pe teren propriu, cu Arcada Galați, iar CSM București va înfrunta formația Steaua București.

Altfel, câștigătoarea titlului de campioană națională se va decide după meciurile din ultima etapă.
Tricolorul Ploiești, care ocupă primul loc, cu 74 de puncte, va juca acasă cu Zalău, iar Arcada Galați, ocupanta locului doi, care are un punct mai puțin, va evolua la Craiova. Meciurile vor începe la ora 20.00.
În cazul în care cele două formații vor termina la egalitate de puncte în clasament, Tricolorul va deveni campioană la setaveraj.

ȘTIRI VIDEO GdS

FRF va permite consumul de bere pe stadioanele din România

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, le-a dat o veste îmbucurătoare microbiştilor din România. FRF doreşte permiterea consumului...

Polițistă agresată într-un local din Alba-Iulia de un recidivist

O poliţistă a fost agresată de către un bărbat, recidivist, într-un club din Alba-Iulia. Aceasta se află în timpul ei liber, fiind împreună cu câțiva prieteni.