11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal: Antrenorul Bogdan Burcea va continua la SCM Craiova

Handbal: Antrenorul Bogdan Burcea va continua la SCM Craiova

Bogdan Burcea rămâne la Craiova (foto: Fan Handball
Bogdan Burcea rămâne la Craiova (foto: Fan Handball

Veste bună pentru suporterii echipei feminine de handbal SCM Craiova! Bogdan Burcea, antrenorul care le-a condus pe jucătoarele din Bănie până în finala Cupei EHF şi pe locul doi în campionatul intern, și-a prelungit ieri contractul cu gruparea craioveană pe încă două sezoane.

Vestea bună a fost anunţată, aseară, printr-o postare pe Facebook, de către administratorul public al oraşului Craiova, Sorin Manda, cel care are în atribuţii şi activitatea clubului SCM.

Asta, în condiţiile în care oficialii clubului nu au anunţat, deocamdată, cine rămâne şi cine pleacă de la echipa de handbal, cu toate că unele jucătoare şi-au prelungit contractul, iar alte componente din actualul lot au ales deja să evolueze la alte formaţii.

sursa foto: Alexandru Vîrtosu
sursa foto: Alexandru Vîrtosu

Antrenorul Bogdan Burcea şi handbalistele sale au fost prezenți aseară, pe stadionul „Ion Oblemenco”, la partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani. Aceștia au coborât pe gazon și au fost aplaudați de suporteri la scenă deschisă, iar tehnicianul craiovean împreună cu fiul său, David, au dat lovitura de începere a partidei de fotbal.

sursa foto: SCM Craiova Handbal Oficial
sursa foto: SCM Craiova Handbal Oficial

Reamintim că SCM Craiova va înfrunta în finala Cupei EHF formația norvegiană Vipers Kristiansand, în dublă manșă, urmând ca partida retur să se dipute în Polivalenta din Bănie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS