8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Filiașiul nu a dat greș cu Giarmata (galerie foto)

Fotbal / Filiașiul nu a dat greș cu Giarmata (galerie foto)

Formația CSO Filiași a câștigat categoric, scor 3-1, partida disputată vineri, pe stadionul „Chimia”, în compania echipei Millenium Giarmata, contând pentru etapa a 22-a din Liga a III-a, Seria 4.
Doljenii au deschis scorul prin Cosmin Calu, care a transformat fără emoții o lovitură de pedeapsă dictată după un fault comis de Marius Călin asupra lui Ionuț Badea (’20, 1-0).
Bănățenii au restabilit egalitatea printr-un gol foarte frumos, Michael Rosemblum plasând mingea cu interiorul, de la 14 metri lateral dreapta, la colțul din stânga al porții (’34, 1-1).
Bucuria oaspeților nu a durat prea mult. CSO Filiași a reintrat în avantaj după un corner de pe dreapta bătut în careu de Badea, mingea a ajuns cu noroc la Preda, iar acesta nu a greșit ținta de la un metru (’37, 2-1).
La faza imediat următoare Fabian Crușoveanu a reluat cu capul, de la șapte metri, o centrare venită de pe dreapta, de la Chiriță, portarul Giarmatei respingând după ce mingea trecuse linia de fund (’39, 3-1).

CSO Filiași: Nedianu – Chiriță (’63, Chivu), Preda, Lupu, Crușoveanu – Calu, D. Stancu, Tudor (’59, Borneci) – Geanimu (’46L. Roman), Dinu (’65, Căle), Badea. Antrenor: Silviu Lung.

Giarmata: Sg. Narita – S. Sporin (’68, S. Stoica), An. Rus, M. Stupu, Al. Cherecheș, M. Rosemblum, R. Domșa, Cl. Ghighilicea, M. Călin (’46, D. Buzdugan), B. Fertu (’64, A. Pricop), G. Beloescu (’72, M. Grunță). Antrenor: Sorin Badea.

Cartonaș galben: Tudor ’28.

Au arbitrat: Mihail Sebastian Lăstun – Andrei Ciuciu, Nicușor Marin.

Observatori: Vasile Balaj, Ion Lupșa.
În runda următoare, CSO Filiași va juca pe terenul celor de la CSM Lugoj, meciul fiind programat sâmbătă, 21 aprilie, de la ora 17.00.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS