19.5 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSport„Elitele“ Băniei au surclasat formațiile Timișoarei

„Elitele“ Băniei au surclasat formațiile Timișoarei

Reprezentantele Băniei de la Liga Elitelor, Academia „Gică Popescu“ și Universitatea Craiova, au înregistrat victorii frumoase și similare în etapa a 13-a, disputată ieri, ambele având drept victime echipele aceluiași club.
La Under 19, Academia „Gică Popescu“ s-a impus cu 3-0, la Hanul Doctorului, în fața grupării ACS Poli Timișoara, golurile „școlarilor“ fiind marcate de Cazan, Butoi și Zanfir.
„Am făcut un joc foarte bun, am dominat tot meciul și victoria a venit în mod firesc. Au avut și ei vreo două ocazii, dar noi am prins o zi bună și ne-am impus fără probleme“, a declarat antrenorul lui „GP” Craiova, Gică Barbu, pentru GdS.
Acesta a început meciul cu următorul unsprezece: Udrea – Nițu, Pătra, Păduraru, Năzdrăvanu – Baciu, Ștefan, Butoi, Cazan – Zanfir, Preda. Pe parcurs i-a mai introdus pe Toboș, Militaru, Isuf și Lambu.
În runda următoare, Academia „Gică Popescu“ va evolua în „Zăvoi“, împotriva grupării SCM Râmnicu Vâlcea, confruntarea fiind programată sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 12.00.
„Mergem să jucăm, să obținem un rezultat bun și la Vâlcea. De fiecare dată când intrăm pe teren o facem cu gândul la victorie și vrem să obținem al treilea rezultat pozitiv consecutiv. Să vedem în ce dispoziție ne vom afla, dar dacă jucăm cu aceeași poftă pe care am arătat-o acum, atunci sigur obținem ceva“, a punctat Gică Barbu.

Și „leii“ lui Bon au făcut ce au vrut pe teren

O victorie identică a obținut și Universitatea Craiova, la Under 17, pe stadionul „Aripile“. „Leii“ s-au impus cu 3-0 în fața lui ACS Poli Timișoara, golurile fiind marcate de Moldovan și Baiaram (2), și continuă lupta pentru titlu cu UTA Arad.
Antrenorul alb-albaștrilor, Dragoș Bon, a utilizat următorii jucători: Al. Manea – Dobre, Cr. Manea, Rezeanu, Nițuică – Simon, Guță, Pătulea – Sîrbu, Nițu, Moldovan. Au mai intrat: Baiaram, Boștină, Moga, G. Negrea, T. Negrea.
„A fost o partidă fără probleme pentru noi, ne-am creat foarte multe ocazii, iar rezultatul putea fi mult mai mare“, a explicat antrenorul alb-albaștrilor, Dragoș Bon, pentru GdS.
Universitatea Craiova U17 va juca tot la Vâlcea, cu SCM, meciul fiind programat sâmbătă, de la ora 14.00, pe stadionul din „Zăvoi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS