Acasă Sport Tenis / Buzărnescu, eliminată în proba de simplu de la Lugano, Olaru...

Tenis / Buzărnescu, eliminată în proba de simplu de la Lugano, Olaru continuă la dublu

-

Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu (29 ani, 40 WTA), desemnată cap de serie numărul 7, a fost învinsă de belarusa Arina Sabalenka (19 ani, 61 WTA) în trei seturi, cu 5-7, 6-3, 6-2, astăzi, în prima rundă a turneului WTA de la Lugano (Elveţia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari. Meciul a durat două ore şi 22 de minute. Mihaela Buzărnescu va primi pentru participare 2.100 dolari şi un punct WTA.
Buzărnescu va juca şi al dublu, alături de o altă belarusă, Aleksandra Sasnovici, contra perechii Monique Adamczak (Australia) / Xenia Knoll (Elveţia).
Tot la dublu, în primul tur, Raluca Olaru şi britanica Anna Smith au trecut astăzi, cu 6-2, 6-2, de cuplul Darija Jurak (Croaţia) / Jessica Moore (Australia). Meciul a durat 65 de minute și le-a asigurat învingătoarelor un cec de 1.820 dolari şi 60 de puncte WTA. În sferturi, Olaru și Smith vor evolua cu învingătoarele din meciul Kristyna Pliskova (Cehia) / Galina Voskoboeva (Kazahstan) – Amandine Hesse / Kristina Mladenovic (Franţa).

ȘTIRI VIDEO GdS

Manifestări dedicate jandarmului erou George Marchiș

Eroul jandarm George Marchiș a fost omagiat miercuri la Târgu Jiu. Au trecut 19 ani de la evenimentul tragic petrecut la o discotecă din municipiul Târgu Jiu, când, pe timpul executării unei misiuni de ordine publică, eroul jandarm sublocotenent post-mortem George Răzvan Marchiş și-a pierdut viaţa.