5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMeciul SCM Craiova - Kastamonu se va desfășura cu casa închisă

Meciul SCM Craiova – Kastamonu se va desfășura cu casa închisă

foto: Lucian Anghel
foto: Lucian Anghel

Biletele pentru meciul de handbal feminin SCM Craiova – Kastamonu (Turcia), returul semifinalelor Cupei EHF, programat sâmbătă, la ora 18.00, (DigiSport2) s-au vândut ieri în câteva ore. Casele de bilete ale Sălii Polivalente s-au deschis la ora 10.00, iar unii craioveni veniseră chiar și cu două ore înainte ca să stea la rând, să fie siguri că prind un bilet la marele meci, care pornește de la scorul de 23-22 pentru SCM.
Ionel Andrei este nelipsit de la meciurile din Polivalentă. Se laudă că merge și în deplasări la partidele handbalistelor de la SCM. „De la ora opt stau aici. Eu nu pierd niciun meci al fetelor, merg și la cele din deplasări. Mă cunosc toate handbalistele. Avem emoții pentru partida cu Kastamonu. Va fi mai greu ca acolo, dar printr-o mobilizare a fetelor, cred că ne vom bucura de calificare la final. Sincer, nu mă așteptam nici să ieșim din grupe, dar treptat fetele au jucat bine și ne-au adus cea mai mare bucurie. Am ajuns acolo unde nu se prea putea ajunge. Cinste fetelor!“, a spus înfocatul suporter.
Și Emil Dinu participă cu regularitate la partidele de handbal feminin. „De peste 20 de ani aștept să jucăm din nou într-o semifinală de cupă europeană cu o echipă craioveană. Echipa de handbal a mers foarte bine în acest sezon, avem șanse să câștigăm și finala. Spectatorii trebuie să fie uniți la meci“, a povestit acesta. O tânără era optimistă în ceea ce privește calificarea în finală a echipei pregătite de Bogdan Burcea și, dacă acest lucru se va întâmpla, speră că oltencele vor lupta pentru trofeu cu Viborg. „Am venit să cumpăr zece bilete. Abia aștept meciul. Ne vom califica și vreau să vină Viborgul în finală“, a spus fata în timp ce aștepta la coadă. O fetiță a profitat că a avut liber la școală și a venit cu o prietenă să achiziționeze bilete. „Și eu fac handbal de aproape doi ani. Cristina Florianu este jucătoarea mea preferată. Vreau să ne calificăm în finală, să batem Kastamonu la trei goluri diferență, nu mai mult“, a spus puștoaica.

Cristina Zamfir și Andreea Rădoi au vândut bilete

foto: Lucian Anghel
foto: Lucian Anghel

Primii oameni care au stat la coadă au primit bilete chiar de la două dintre jucătoarele craiovene, Cristina Zamfir Florianu și Andreea Rădoi. Handbalistele au fost întâmpinate cu aplauze, au primit flori și multe încurajări. În timp ce salutau suporterii, aceștia le transmiteau la unison același mesaj „finala“.
„Am vândut câteva bilete. Mă bucur că am putut aduce această nebunie la Craiova. Eram o copilă când am venit la SCM, nu mi-a trecut prin cap că vom ajunge până aici, dar o dată cu trecerea anilor am căpătat încredere și mai mare în mine și în echipă și dovada este parcursul din acest an. Am crescut ca echipă și le mulțumesc tuturor că ne-au ajutat să ajungem unde suntem. Îți crește inima când vezi câtă lume te susține şi are încredere în tine. Kastamonu este o echipă destul de puternică, dar noi avem atuul că jucăm acasă și vom avea al optulea spectator“, a spus Andreea Rădoi.

„Sunt impresionată de susținerea fanilor“

foto: Lucian Anghel
foto: Lucian Anghel

Și Cristina Zamfir Florianu a rămas impresioantă de susținerea fanilor. „Sincer, mă așteptam să vină atâta lume încă de la deschiderea caselor de bilete. Sunt impresionată, emoționată să văd atâția oameni cum așteaptă să ia bilet. Le mulțumesc și le spun că vom face tot posibilul să ne calificăm în finală. Este un motiv de bucurie că avem atâția oameni care ne iubesc. Avem speranțe de calificare. Am câștigat la un singur gol, va fi foarte greu aici, însă avem avantajul acestor suporteri minunați“, a explicat golghetera campionatului României.
Ieri după prânz pe geamul casieriei de la Polivalentă era afișat mesajul „Sold out (casa închisă – bilete handbal)“, spre supărarea unor suporteri care au ajuns mai târziu și nu au mai prins bilete.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS