10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alb-albaștrii luptă astăzi cu FCSB

Fotbal / Alb-albaștrii luptă astăzi cu FCSB

Formația Universitatea Craiova întâlnește astăzi, de la ora 20.45, pe „Arena Națională”, gruparea FCSB, într-o partidă contând pentru etapa a patra din play-off-ul Ligii I.

„Este un meci foarte, foarte greu, dar este în acelaşi timp un meci pe care toţi jucătorii îşi doresc să-l joace şi vor da totul pe teren pentru a câştiga. Sigur, pentru jucători ar fi mai bine să stea de Paşte cu familia, dar aceasta este meseria noastră şi trebuie să ne facem treaba. FCSB are cel mai bun lot din România, dar prefer jucătorii mei, sunt mulţumit de ai mei şi toată lumea ar trebui să fie mulţumită de ceea ce au făcut ei în acest campionat. Trebuie să încercăm să repetăm meciul bun pe care l-am făcut în turul sezonului regulat, când am condus cu 1-0 şi am obţinut un punct. Când ai ocazia să intri în istoria unui club, trebuie să profiţi de această oportunitate”, a spus antrenorul Științei, Devis Mangia, la conferința de presă premergătoare întâlniri.

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, ţinând cont că întâlnim o candidată la titlu, care vrea neapărat să ne bată, dar şi noi mergem acolo să câştigăm. Am suferit pe faza ofensivă în ultimele meciuri, nu am reuşit să marcăm, dar sper să o facem acum, cu FCSB. Nu ne gândim la vreo revanşă după acel 2-5, ci vrem să nu pierdem contactul cu primele două locuri, aşa că mergem să încercăm să luăm toate punctele”, a afirmat mijlocașul Nicușor Bancu.

Jucătorii trebuie să înţeleagă că suntem aproape de obiectivul de a câştiga campionatul, trebuie să facă sacrificii pentru asta. Mi-aş dori să vină multă lume la meci, avem nevoie de aportul fanilor. Eu ştiu că am contract până în 30 iunie şi voi încerca să dau totul pentru obiectiv, din vară vom vedea ce se va întâmpla. Puteam să mai am contract şi doi ani, dacă patronul nu mai voia să rămân, plătea clauzele şi plecam. Sunt la mâna mea, dacă voi avea rezultate, voi pune problema într-un fel, dacă nu, nu”, a declarat tehnicianul rivalilor, Nicolae Dică.

Confruntarea va fi arbitrată de Istvan Kovacs (Carei), ajutat de asistenții Vasile Marinescu (București) și Ovidiu Artene (Vaslui) și rezerva Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare). Observator din partea Comisiei Centrale a Arbirilor a fost desemnat Aron Huzu (Sibiu), în timp ce Liga Profesionistă de Fotbal l-a numit pe Eduard Alexandru (Ploiești).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS