13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Pandurii, surclasați la Motru de Dunărea Călărași. Cristi Munteanu le-a dat emoții celor prezenți la meci

Fotbal / Pandurii, surclasați la Motru de Dunărea Călărași. Cristi Munteanu le-a dat emoții celor prezenți la meci

Formația Pandurii Târgu Jiu a cunoscut o nouă înfrângere usturătoare, scor 0-3, de data asta pe teren propriu, la Motru, în fața liderului Dunărea Călărași, într-un meci susținut vineri din cadrul etapei a 28-a din Liga a II-a. Golurile oaspeților au fost marcate de Valentin Munteanu (’15) și Valentin Alexandru (’39, ’67).

Meciul a fost marcat și de un eveniment neplăcut. În minutul 18, căpitanul oltenilor, Cristi Munteanu, a fost făcut KO de propriul portar, Bogdan Moga, care a ieșit să boxeze o minge și l-a lovit pe acesta în cap. Cristi Munteanu a părăsit terenul cu ambulanța după câteva minute petrecute întins pe teren, dar nu a mai fost nevoie să meargă la spital, fiind tratat cu succes de către medicii aflați la stadion.

Pandurii: Moga – Băjan, Turda, Celea, Al. Vasilescu – Raiciu, Brînzan, Cr. Munteanu (’23, Cenaj), Şut (’46, Tudoran) – C. Ionică (’73, B. Lemac), D. Pîrvulescu. Antrenor: Adrian Bogoi.

Dunărea: C. Lungu – Ţenea, Bg. Şandru, Bg. Manole, Tomozei – Cr. Puşcaş, P. Iacob (’80, Drăghiceanu) – Missi Mezu, Sil. Pană, V. Munteanu (’71, C. Cristea) – V. Alexandru (’73, C. Rus). Antrenor: Dan Alexa.

În urma acestui rezultat nefast, Pandurii Târgu Jiu a sărit pe locul 19 (penultimul), cu 24 de puncte, iar în etapa viitoare va sta, deoarece oponenta sa, Olimpia Satu Mare, s-a retras din campionat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS