Acasă Sport Un nou titlu de campioană pentru judoka Floriana Văcaru

Un nou titlu de campioană pentru judoka Floriana Văcaru

-

La sfârșitul săptămânii trecute, judoka de la CS Universitatea Craiova au participat la o nouă finală de Campionat Național, la categoria U21 (juniori). În cadrul competiției de la Focșani, patru dintre sportivii pregătiți de profesorul Mihai Voinea au obținut medalii. Floriana Văcaru și-a trecut în palmares un nou titlu de campioană națională, la categoria +78 kg. Alți doi craioveni, Cleonia Râciu (categoria 52 kg) și Cătălin Boța (categoria 90 kg), au cucerit medalii de argint, iar Ionela Băran a urcat pe treapta a treia a podiumului, la categoria 48 kg. În apropiere de podium, pe locul cinci, s-au clasat Oana Andrei (57 kg) și Robert Bușe (100 kg). „La unii sportivi mă așteptam la rezultate mai bune, unii sunt cadeți și au reușit să facă rezultate bune la juniori“, a concluzionat Voinea. Sportivii craioveni se pregătesc acum pentru alte două finale. La o săptămână după Paște, oltenii vor participa, la Pitești, la finala Campionatului Național de tineret, apoi, pe 20 aprilie, vor merge la Ploiești, la Campionatul Național Școlar.

ȘTIRI VIDEO GdS

Foşti angajaţi ai Petrom, atenţie la ofertele de cesiune a acţiunilor!

Guvernul va trebui să dea foştilor angajaţi Petrom acţiuni de până la 8% din capitalul social. O firmă face ofertă de cesiune a acţiunilor la un preţ de cinci ori mai mic decât preţul pieţei.

OLT: Fermierii controlați prin teledetecție încep să-și primească banii

Agenția de Plăți și Intervenții pentru Agricultură (APIA) Olt este în plină campanie de autorizare la plată a fermierilor care trebuie să-și primească banii, după ce, până la 1 decembrie 2019, aceștia au încasat în conturile deschise la bănci avansul care se acordă proprietarilor de teren care exploatează teren agricol.

Horoscop

Berbec Este o zi a cărei temă principală sunt veniturile obţinute în urma desfăşurării unei munci oficiale. Într-un anume fel, prietenii şi...