14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Doar CSO Filiași a confirmat astăzi

Fotbal / Doar CSO Filiași a confirmat astăzi

Formația CSO Filiași a reușit să contabilize toate cele trei puncte puse în meciul de astăzi, de la Jimbolia, după ce s-a impus cu 6-0 în fața echipei Nuova Mama Mia Becicherecul Mic, contând pentru etapa a 19-a din Liga a III-a, seria 4. Golurile doljenilor au fost marcate de Cătălin Dinu (2), Fabian Crușoveanu, Cosmin Calu, Laurențiu Roman și Alex Chivu.

Antrenorul Silviu Lung a început meciul cu următorul unsprezece: Nedianu – Calu, Preda, Lupu, Crușoveanu – D. Stancu, Tudor – Chivu, Badea, Roman – Dinu. PE parcurs i-a mai introdus pe: Chiriță, Geanimu, Căle, Borneci.

La rândul său, Universitatea II Craiova a pierdut, pe sinteticul de la „Aripile“, în fața echipei secunde a clubului AFC Hermannstadt. A fost 2-1 pentru sibieni, care au marcat prin Petrișor Petrescu și Bratu, replica alb-albaștrilor venind prin Raul Baicu.

Tehnicianul craiovenilor, Corneliu Papură, a mizat pe: Dică – Ion, Enache, Puțaru – Borța, Șerban, Buzan, Trocan – Trancă, Baicu, Mihăilă. Au mai inrat: Frăsineanu, Dinu, Țoiu și Markovic.

CSO Filiași a rămas pe locul șase, cu 27 de puncte, iar Universitatea II Craiova a coborât de pe doi, pe patru, cu 37 de puncte. În etapa următoare, programată vineri, de la ora 17.00, CSO Filiași va juca tot în deplasare, la Centrul Național de Pregătire Timișoara, iar Universitatea II Craiova va evolua pe stadionul „Extensiv“ împotriva gorjenilor de la Internațional Bălești.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS