10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCSO Filiași și Craiova II n-au agonisit nimic

CSO Filiași și Craiova II n-au agonisit nimic

Jucătorii lui CSO Filiași (în alb-albastru) au jucat de la egal la egal cu liderul doar prima repriză

Etapa a 20-a de la Liga a III-a nu a fost deloc benefică pentru reprezentantele Doljului, ambele ieșind de pe teren exact cum au intrat, adică fără puncte.
La Ișalnița, pe stadionul „Chimia“, formația CSO Filiași a pierdut categoric, scor 0-3, partida susținută vineri în compania liderului ACS Șirineasa, la capătul unui joc în care a avut o prestație bună în prima repriză și slabă în cea de-a doua.
Oaspeții a deschis scorul prin Stoenac, care a deviat cu capul o centrare venită de pe stânga, portarul Nedianu fiind surprins de traiectoria mingii (‘9, 0-1). Șirineasa și-a majorat avantajul prin Țîru, care a șutat din întoarcere, din marginea careului mare, la colțul din stânga al porții (’52, 0-2). Scorul final l-a stabilit Mansour, cu un șut la colțul din dreapta (’90+4, 0-3).
„S-a văzut diferența de valoare! Nu degeaba Șirineasa este pe primul loc cu atâtea puncte“, a comentat antrenorul doljenilor, Silviu Lung, în drum spre vestiar.
CSO Filiași: Nedianu – Calu, Preda, Lupu, Tereche (’42, L. Roman) – D. Stancu, Tudor (’56, Badea) – Chivu (’75, Chiriță), Papa (’72, Căle), Crușoveanu – Dinu. Antrenor: Silviu Lung.
Șirineasa: Miron – Gruia, D. Lung (’67, Neag), Ispas, Drugă – Stoenac, Honciu – Gunie, Zaina (’78, Frățilescu), Dragu (’88, Cioiu) – Țîră (’72, Mansour). Antrenor: Cristi Dulca.
Cartonașe galbene: Dinu ’51 / D. Lung ’50.
Au arbitrat: Cristian Vieru – Bogdan Ștefan Vasile, Vasile Marius Duță.
Observatori: Sorin Ciotlăuș, Florin Nicolaescu.
În urma acestui insucces, CSO Filiași se regăsește pe locul șase, cu 24 de puncte, iar în etapa viitoare va evolua în Banat, pe terenul celor de la Centrul Național de Pregătire Timișoara, confruntarea fiind programată vineri, 6 aprilie, de la ora 17.00.

„Satelitul“ – cu fotbalul, Șebișul – cu golurile

Tot vineri după-amiază, echipa secundă a clubului Universitatea Craiova, care venea după un succes la Gloria Cermei, a jucat în nota-i caracteristică, adică ofensiv, însă nu a reușit să găsească drumul spre gol în fieful celor de la Național Sebiș. Gazdele s-au impus cu 2-0, goluri Marco Enciu (’25) și Cristian Onțel (’75 – penalti), rezultat pe care antrenorul principal al alb-albaștrilor, Corneliu Papură, îl consideră injust.
„În tur, sebișenii mi-au lăsat o impresie foarte bună, dar, acum s-au rezumat la a se apăra pe 16 metri. A fost o rușine de fotbal. Arbitrul a fost foarte permisiv și a ieșit ce a ieșit. Cred că au fost neputincioși, nu au făcut față fizic la o echipă de copii. Terenul a fost și el greu, iar ei au stat mai mult pe jos. Cred că partida trebuia prelungită cu 30 de minute la cât s-a tras de timp. De la ei cel mai mult a transpirat masourul“, a declarat antrenorul alb-albaștrilor, Corneliu Papură, conform sportarad.ro.
Național Sebiș: Cr. Poiană – Poștoarcă, Pîslaru, Dumitrache, Siminic – Sz. Vereș, Pintea – Săulescu (’90, Basic), Mărgărit (’84, Rugină), Onțel (’88, Giuga) – Enciu (’66, Susan). Călin Cojocaru.
„U“ Craiova II: Dică – Borța, Ion, Puțaru – Trocan, Enache, Constantin, Buzan (’70, Ciutică) – Trancă, Țoiu, Frăsineanu (’46, Al. Vulpe). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.
Cartonașe galbene: Vereș ’82 / Ion ’25, ’85.
Cartonaș roșu: Ion ’85.
Au arbitrat: Claudiu Gaitin – Alexandru Filip, Marian Botaș (toți din Timișoara)
Observatori: Cornel Pantea, Petru Boroș (ambii Oradea).
După acest rezultat, Universitatea II Craiova și-a păstrat locul doi, având 35 de puncte, iar în etapa viitoare va primi vizita celor de la Internațional Bălești, meciul fiind programat vineri, 6 aprilie, de la ora 17.00, pe stadionul „Aripile“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS