21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDoljenii au făcut puncte frumoase

Doljenii au făcut puncte frumoase

Formațiile doljene CSO Filiași și Universitatea II Craiova au obținut victorii frumoase ieri, în etapa a 16-a, prima din returul Ligii a III-a, seria 4, amânată la începutul lunii martie din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.
CSO Filiași a reușit să se impună categoric, cu 3-0, pe stadionul „Aripile“ din Craiova, în fața echipei gorjene Internațional Bălești. Golurile au fost marcate de Cristian Tudor (63), Fabian Cruşoveanu (68) şi Cătălin Dinu (90).„Meciul a fost la discreția noastră. Ne-a fost mai greu să deschidem scorul, dar nu s-a pus nici un moment problema victoriei. Băieții au făcut un meci foarte bun“, a declarat „secundul“ Cosmin Fruntelată, pentru GdS.
Antrenorul lui CSO Filiași, Silviu Lung, a trimis pe teren următorul unsprezece: Nedianu – Calu, Preda, Lupu, Tereche – Chivu, D. Stancu, Tudor, Crușoveanu – Borneci, Dinu. Au mai intrat: Papa, Chiriță, Căle, L. Roman. În urma acestui succes, CSO Filiași a urcat de pe locul opt pe șase, cu 24 de puncte, iar în meciul următor va întâlni liderul ACS Șirineasa, confruntarea fiind programată vineri, de la ora 15.00, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița.
La rândul său, Universitatea II Craiova s-a impus cu 4-2 pe terenul celor de la Centrul Naţional de Pregătire Timişoara. Golurile alb-albaștrilor au fost marcate de Vali Constantin (6), Frăsineanu (35) și Buzan (43, 73). „Am controlat meciul în totalitate și diferența trebuia să fie mai mare“, a explicat secundul Mugur Gușatu, pentru GdS.
Antrenorul „satelitului“ a început meciul cu: Dică – Borța, Ion, Puțaru, Enache – Trocan, V. Constantin, Buzan – Frăsineanu, Zbona, Trancă. Au mai intrat: Țoiu, Dinu, Ciutică, Vadasis.
Universitatea II Craiova se regăsește pe poziția a doua, cu 35 de puncte, și nu s-a întors în Bănie după meci, ci a continuat deplasarea spre județul Arad, pentru că vineri, de la ora 15.00, va evolua în fieful formației Național Sebiș.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS