6.9 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Victorii pentru echipele masculine de volei şi baschet de la SCM-U Craiova

Victorii pentru echipele masculine de volei şi baschet de la SCM-U Craiova

-

Răzvan Olteanu (în tricou alb) şi colegii săi au cedat un punct în confruntarea cu CSM Bucureşti (foto: Lucian Anghel)
Răzvan Olteanu (în tricou alb) şi colegii săi au cedat un punct în confruntarea cu CSM Bucureşti (foto: Lucian Anghel)

Două dintre echipele de la SCM-U Craiova au avut meciuri ieri şi le-au câştigat.

Mai întâi, baschetbaliştii din Bănie au câştigat partida restantă din etapa a 12-a, cu Poli Iaşi, din deplasare, cu scorul de 95-86.

Pentru Craiova au evoluat ieri jucătorii: Iulian Orbeanu 3 puncte, Siriscevic 26, Samuels 22, Aleksandrov 9, Ionescu 8, Berceanu 2, Corneanu, Mikulic 11, Reed 14.

După acest succes în faţa penultimei clasate în Liga Naţională, SCM-U Craiova are 10 victorii şi 11 înfrângeri şi ocupă locul 7.

În ultima etapă din prima fază a sezonului regulat, elevii lui Rami Hadar vor juca tot în deplasare, cu vecina de clasament Phoenix Galaţi, sâmbătă, de la ora 18.00. Ambele echipe au 31 de puncte şi vor lupta şi în faza următoarele pentru cele două locuri care vor alătura echipelor din Top 6 pentru play-off.

Voleibaliştii de la SCM-U Craiova au obţinut două puncte în confruntarea cu CSM Bucureşti, după ce s-au impus cu scorul de 3-2 (25-17, 19-25, 21-25, 25-15, 15-12), la capătul unei partide care a durat două ore. Meciul a contat pentru etapa a patra din play-off.

După această victorie, elevii lui Dan Pascu şi Claudiu Mitru ocupă locul cinci, cu 44 de puncte, la şase puncte în spatele echipei de pe locul patru, Zalău, şi având cu două puncte mai mult decât adversara de ieri, CSM Bucureşti.

Pentru olteni urmează o deplasare grea, la Arcada Galaţi. Meciul va fi sâmbătă, de la ora 17.00 (DigiSport).

 

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.