Acasă Sport Craiovenii și-au luat adio de la Top 6

Craiovenii și-au luat adio de la Top 6

-

Baschetbaliştii de la SCM-U Craiova au contabilizat luni seară o nouă înfrângere în Liga Naţională. Oltenii au fost învinşi, pe teren propriu, cu scorul de 85-74, de formaţia BC SCM Timişoara, în ultimul meci al etapei a 21-a, în fața unui număr mic de spectatori. După acest rezultat, Timişoara a urcat pe locul 2, cu 36 de puncte, iar Craiova ocupă locul opt, cu 29 de puncte (un joc mai puţin disputat), şi nu mai are nici o şansă să prindă Top 6. Pentru SCM-U au evoluat aseară următorii jucători: Orbeanu 3 puncte, Siriscevic 19, Samuels 19, Vârnă 6, Aleksandrov 10, S. Ionescu 2, Corneanu, Mikulic 9, Reed 6. Craiova mai are de disputat două jocuri din prima fază a sezonului regulat, ambele în deplasare. Astăzi, de la ora 18.00, va disputa restanţa cu Poli Iaşi, iar sâmbătă va înfrunta Phoenix Galaţi (ora 18.00).

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.