11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFiliași și Craiova II au strâns patru puncte

Filiași și Craiova II au strâns patru puncte

Etapa a 18-a din Liga a III-a, seria 4, a fost benefică pentru cele două reprezentante ale Doljului. Ceva mai dezamăgită a ieșit de pe teren CSO Filiași, care a remizat vineri, scor 1-1, pe stadionul „Chimia“ din Ișalnița, cu Cetate Deva, la capătul unui meci viu disputat, dar și cu mulți nervi din cauza arbitrului central Mădălin Dumitru (Pitești), care a fost depășit de evenimente în multe momente ale jocului, majoritatea deciziilor importante fiind în defavoarea doljenilor. Filieșenii au deschis scorul prin Cristi Tudor, care a reluat cu capul, de la opt metri, o centrare venită de pe stânga, din lovitură liberă, de la Dănuț Stancu (’38, 1-0). Oaspeții au restabilit egalitatea prin Ionuț Tătaru, care a reluat cu capul o centrare de pe stânga (’59, 1-1). CSO Filiași ar fi trebuit să beneficieze și de o lovitură de la unsprezece metri, după ce un fundaș al oaspeților a respins cu mâna un șut al lui Badea, jucător care a fost eliminat apoi pentru două cartonașe galbene (’72).
Antrenorul lui CSO Filiași, Silviu Lung, a mizat pe următorii jucători: Nedianu – Calu, Preda, Lupu, Tereche – D. Stancu, Tudor – Geanimu (’46, L. Roman), Badea, Crușoveanu – Dinu (’88, Borneci).
Sâmbătă a luptat echipa secundă a Universității Craiova. Gruparea din Bănie a reușit o victorie frumoasă, scor 4-2, în deplasare, în fața echipei Gloria Lunca Teuz Cermei. Golurile gazdelor au fost marcate de Șulea (’23) și Gligor (’26), în timp ce alb-albaștrii au replicat prin Baicu (’39, ’52, ’85) și Trocan (’65).
Antrenorii „satelitului“, Corneliu Papură și Mugur Gușatu, au mizat pe următorul unsprezece: Bobonete – Borța, Țoiu, Puțaru – Trocan, Șerban, Buzan, Dinu – Frăsineanu, Baicu, Mihăilă. Pe parcurs au mai intrat: Juncu, Ciutică, Trancă, Zbona.
În urma acestor rezultate, CSO Filiași a rămas pe locul opt, cu 21 de puncte, iar Universitatea II Craiova a urcat de pe locul patru, pe trei, cu 32 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS