23.8 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Papură: Vrem să facem un joc bun la Cermei

Papură: Vrem să facem un joc bun la Cermei

-

Echipa secundă a Universității Craiova are parte de o deplasare lungă și un meci dificil în etapa a 18-a din Liga a III-a, seria 4. Formaţia antrenată de Corneliu Papură și Mugur Gușatu va da piept sâmbătă, de la ora 15.00, cu Gloria Lunca Teuz Cermei, o formație arădeană pe care în turul campionatului a învins-o cu 1-0 grație unei reușite a lui Vali Mihăilă în chiar primul minut al jocului de pe „Extensiv“.
„Avem oscilații în joc și s-a văzut asta și săptămâna trecută, când am pierdut cu CSM Lugoj. E normal să fie așa, pentru că în această iarnă am făcut schimbul de generații, jucăm cu copii născuți în 2000 și pentru mulți dintre ei sunt primele jocuri de la Liga a III-a. Așa s-a întâmplat și la începutul campionatului cu băieții de 1999, au început mai greu și apoi eram pe locul doi. Mergem să facem un joc bun la Cermei și dacă reușim asta, atunci și rezultatul va fi bun. În tur a marcat Mihăilă și sper să o facă și acum. Rolul nostru este să creștem valoric tinerii jucători“, a declarat „principalul“ echipei Universitatea II Craiova, Corneliu Papură, pentru GdS.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.