Acasă Sport Juniorii lui Bon s-au oprit în sferturi

Juniorii lui Bon s-au oprit în sferturi

-

Formația de juniori sub 17 ani a Universității Craiova a ratat calificarea în semifinalele Cupei României U17, după ce a pierdut ieri, scor 0-3 (0-2), în sferturi, la Sânicolau Mic, în fața echipei similare a clubului UTA Arad.

A fost un meci cu două reprize distincte. Prima a fost câștigată clar de cei de la Arad, care s-au adaptat mai bine la terenul foarte greu și au marcat de două ori pe niște greșeli individuale. La pauză am apelat la mai multe schimbări și am dominat jocul în partea secundă, dar am ratat foarte mult. Am avut și două bare, prin Boștină și Simon, însă pe final ne-au surprins pe un contraatac și au marcat golul care a închis jocul. Revenim acasă și încercăm să reparăm ce am greșit“, a declarat antrenorul craiovenilor, Dragoș Bon, pentru GdS.

Acesta a început meciul cu următorii jucători: Alex Manea – Dobre, Cristi Manea, Ionescu – Nițuică, Rezeanu, Moga, Pătulea – Sârbu, Markovic, Nițu. Pe parcurs a mai apelat la George Negrea, Moldovan, Simon, Guță, Boștină.
Următorul joc al Universității U17 va avea loc în Liga Elitelor, care se reia în această săptămână. Trupa lui Dragoș Bon, care se găsește pe primul loc, va sta în etapa a 9-a și va juca în următoarea, pe 24 martie, când va evolua pe terenul celor de la CSS Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

Arestaţi în SUA pentru infracţiuni informatice

Departamentul de Justiţie al SUA a anunţat, la sfârşitul săptămânii trecute, arestarea mai multor cetăţeni români, implicaţi în infracţiuni cu carduri de credit.

Elevi craioveni, medaliați la competiția Romanian Master of Informatics

O nouă performanță la informatică a fost înregistrată la sfârșitul săptămânii trecute de trei dintre olimpicii Colegiului Național „Frații Buzești“ din Craiova la competiția internațională Romanian Master of Informatics. Craiovenii au reușit să fie pe podium, obținând două medalii de argint și o medalie de bronz.