Acasă Sport Hadar susține curs tehnic pentru antrenori

Hadar susține curs tehnic pentru antrenori

-

Antrenorul principal al echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Rami Hadar, va susține mâine un curs tehnic regional al antrenorilor, organizat de clubul SCM și de Federația Română de Baschet. Cursul va începe la ora 10.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu“, și la el sunt așteptați antrenori principali ai mai multor echipe. Tehnicianul israelian Rami Hadar a mai fost lector și în luna septembrie a anului trecut, la Cluj, când a susținut un curs național în fața a 200 de antrenori. În ceea ce privește echipa SCM-U Craiova, aceasta va juca luni, pe teren propriu, cu BC SCM Timișoara. Partida din Sala Polivalentă va începe la ora 18.00 (DigiSport).

ȘTIRI VIDEO GdS

Sindicaliştii din Dolj solicită o simulare a reducerii numărului de ore în şcoli

Reducerea numărului de ore pentru elevii din clasele primare şi gimnaziale, dar şi de la liceu este un subiect de actualitate pentru învăţământul preuniversitar, după ce senatorii au adoptat un proiect de lege în acest sens

Cum îţi poţi schimba legal furnizorul de energie

Este nevoie de 21 de zile pentru ca un consumator casnic să treacă de la un furnizor la altul de energie. Iată ce „capcane“ puteţi întâmpina în procesul de mutare către alt furnizor de electricitate.

Încă un pieton lovit de maşină pe bulevardul Ştirbei Vodă

Un pieton, de 67 de ani, a fost accidentat de un autoturism joi, pe o trecere de pietoni de pe bulevardul Ştirbei Vodă. În ultima perioadă, în acea zonă au fost răniţi mai mulţi pietoni.