Acasă Sport Fotbal / CCA l-a desemnat pe Horațiu Fesnic la FC Viitorul -...

Fotbal / CCA l-a desemnat pe Horațiu Fesnic la FC Viitorul – „U” Craiova

-

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a desemnat brigada care va oficia întâlnirea FC Viitorul – „U” Craiova, programată vineri, de la ora 20.45, la Ovidiu – Constanța, prima din cadrul etapei a doua a play-off-ului Ligii I. Astfel, centralul întâlnirii va fi Horațiu Mircea Fesnic (Cluj), asistenți Valentin Avram și Adrian Radu Ghinguleac (ambii din Bucureşti), iar rezervă Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe). Observatori vor fi Constantin Ştefan (Bucureşti), pentru arbitraj, respectiv Mihai Stancu (București).

De menționat că Fesnic a arbitrat și meciul cu FC Viitorul din returul campionatului regular, când Universitatea Craiova i-a învins pe elevii lui Gică Hagi, pe „Ion Oblemenco”, cu 3-1, golurile de atunci fiind marcate de Alex Mitriță (’59 – penalti), Nicușor Bancu (’61) și Cristi Bărbuț (’76), respectiv George Țucudean (’42).

De asemenea, Horațiu Fesnic a arbitrat gruparea alb-albastră și în meciul cu Dinamo, din Cupa României (1-0, gol Bancu ‘56).

ȘTIRI VIDEO GdS

Locomotivă mistuită de flăcări, în Hunedoara

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a fost anunţat puţin după miezul nopţii trecute. Locomotiva, care a luat foc...