Acasă Sport Fotbal / CCA l-a desemnat pe Horațiu Fesnic la FC Viitorul -...

Fotbal / CCA l-a desemnat pe Horațiu Fesnic la FC Viitorul – „U” Craiova

-

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a desemnat brigada care va oficia întâlnirea FC Viitorul – „U” Craiova, programată vineri, de la ora 20.45, la Ovidiu – Constanța, prima din cadrul etapei a doua a play-off-ului Ligii I. Astfel, centralul întâlnirii va fi Horațiu Mircea Fesnic (Cluj), asistenți Valentin Avram și Adrian Radu Ghinguleac (ambii din Bucureşti), iar rezervă Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe). Observatori vor fi Constantin Ştefan (Bucureşti), pentru arbitraj, respectiv Mihai Stancu (București).

De menționat că Fesnic a arbitrat și meciul cu FC Viitorul din returul campionatului regular, când Universitatea Craiova i-a învins pe elevii lui Gică Hagi, pe „Ion Oblemenco”, cu 3-1, golurile de atunci fiind marcate de Alex Mitriță (’59 – penalti), Nicușor Bancu (’61) și Cristi Bărbuț (’76), respectiv George Țucudean (’42).

De asemenea, Horațiu Fesnic a arbitrat gruparea alb-albastră și în meciul cu Dinamo, din Cupa României (1-0, gol Bancu ‘56).

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.