11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPandurii au găsit cheia succesului

Pandurii au găsit cheia succesului

Elevii lui Adrian Bogoi au reuşit a doua victorie consecutivă din 2018 (Foto: panduriics.ro)

Dacă în 2017 nu a reușit să câștige pe stadionul „Minerul“ din Motru, în 2018 îi merge foarte bine echipei Pandurii Târgu Jiu, sâmbătă izbutind al doilea succes consecutiv pe teren propriu din tot atâtea partide. Trupa lui Adrian Bogoi s-a impus cu scorul de 2-1 în fața lui CS Mioveni, golurile fiind marcate de Cosmin Ionică (’9) și George Tudoran (’64), pentru gazde, respectiv Roberto Ayza (’4), pentru oaspeți. În runda trecută, gruparea olteană a dispus de Metaloglobus București cu 1-0.
Pandurii: Stanca – Băjan, Celea, Al. Vasilescu, Turda, Raiciu, Brînzan, Şut, Dănăricu (’46, G. Tudoran), B. Leman (’83, Cenaj), C. Ionică (’68, Munteanu). Antrenor: Adrian Bogoi.
Mioveni: V. Sima – Tirică (’53, Neacșu), Gugu, Fl. Ilie, Ed. Stoica (’70, V. Balint), Rădescu, Mîrzeanu, Andr. Neagoe, Ayza, Ed. Florescu (’46, R. Gheorghe), C. Năstăsie. Antrenor: Laurenţiu Roşu.
Cartonașe galbene: Florin Ilie (’24, ’40).
Cartonaș roșu: Florin Ilie ’40.
Au arbitrat: Mihai Amorăriţei – Iulian Szekely, Marius Bălan.
În urma acestui succes, Pandurii a sărit de pe locul 17, pe 14, având 24 de puncte. În etapa viitoare, gruparea gorjeană va juca pe terenul celor de la AFC Hermannstadt, meciul fiind programat duminică, 18 martie, de la ora 12.00, în Ardeal.

„Mai avem mult de muncă”

La finalul întâlnirii, tehnicianul pandurilor, Adrian Bogoi, a subliniat că își dorește și mai mult de la elevii săi, cunoscându-le potențialul. „Vreau să-i felicit pe băieți pentru atitudine, pentru joc. Au dovedit că se poate. Am primit gol destul de repede, dar am reușit să revenim apoi, și chiar să câștigăm. Terenul a fost destul de greu, cele două echipe au făcut un efort considerabil. Ne-a ajutat și superioritatea numerică, dar e clar că, dacă nu ai ocazii de gol, nu marchezi. Sunt alte trei puncte foarte importante obținute de Pandurii. Clasamentul este relativ acum, la sfârşit va conta. Promovarea şi retrogradarea se vor decide în ultimele etape. Ne bucurăm pentru această victorie o zi, două, apoi intrăm în ciclul săptămânal şi ne antrenăm. Sperăm să venim cu puncte şi din deplasarea următoare, cu Hermannstadt Sibiu. Financiar, este şi loc de mai bine. Sperăm ca lucrurile să se rezolve pas cu pas“, a spus Bogoi, conform gorjeanul.ro.
„Am început bine acest an, am luat şase puncte în două meciuri, dar mai avem mult de muncă. La finalul turului, când am venit la echipă, am avut şi jocuri bune, în care puteam obţine mai multe puncte. Au plecat mulţi jucători de la Pandurii şi acum avem un lot foarte tânăr. Începem un meci cu cinci jucători sub 21 de ani şi mai folosim doi-trei pe parcurs“, a mai spus tehnicianul gorjenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS