11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Școlarii“ lui Barbu s-au încălzit cu Ajax Dobrotești pentru bătăliile din Liga Elitelor

Fotbal / „Școlarii“ lui Barbu s-au încălzit cu Ajax Dobrotești pentru bătăliile din Liga Elitelor

Formația de juniori A de la Academia „Gică Popescu“ a încheiat duminică seria partidelor amicale cu un test împotriva divizionarei D Ajax Dobrotești, susținut pe terenul artificial de la „Aripile“. „Școlarii“ s-au impus cu 10-4, golurile învingătorilor fiind marcate de Zanfir (5), Toboș, Butoi, Preda, Badea și Bebuș.

Antrenorul Gică Barbu a început meciul cu următorul unsprezece: Udrea – Butoi, Pătra, Ștefan, Nițu – Lambu, Baciu – Toboș, Zanfir, Cazan – Preda. Pe parcurs au mai intrat: Militaru, Ion Lucian, Pichiță, Pîrvuleasa, Isuf, Badea și Bebuș.

Acesta este al șaptelea test susținut în această iarnă de „GP” U19. „Școlarii” au înregistrat șase victorii, 7-2 cu LPS Slatina U19, 5-0 cu CSS Craiova U19, 3-1 cu Universitatea Craiova U19, 3-1 cu Sport Team București, 6-2 cu Viitorul Pitești și 10-4 cu Ajax Dobrotești, și o înfrângere, 1-2 cu CSO Filiași.

Academia „Gică Popescu“ U19 va relua săptămâna viitoare bătăliile de la Liga Elitelor U19, urmând să evolueze sâmbătă, 17 martie, în deplasare, de la ora 12.00, în compania echipei Csikszereda Miercurea Ciuc.  „GP“ Craiova se află pe locul cinci în seria Vest, cu 10 puncte, în timp ce rivalii se află pe șase, cu 9 puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS