8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSe anunță spectacol pe „Anfield“ și „Parc des Princes“

Se anunță spectacol pe „Anfield“ și „Parc des Princes“

Fotbalul spectacol din Liga Campionilor propune astăzi, de la ora 21.45, două meciuri de „foc“.
Cel mai interesant duel se va consuma pe stadionul „Parc des Princes“, campioana Franței, Paris Saint-Germain, urmând să o întâlnească pe Real Madrid, deținătoarea trofeului, meciul din returul optimilor de finală fiind transmis de Pro TV. Gruparea din Hexagon pornește cu un handicap de două goluri, după ce „galacticii“ s-au impus în prima manșă, pe „Santiago Bernabeu“, cu 3-1, golurile fiind marcate de Ronaldo (2) și Marcelo, respectiv Rabiot.
Pentru acest joc, tehnicianul lui PSG, Unai Emery, nu poate conta pe trei jucători, doi din pricina problemelor medicale, în speță brazilienii Marquinhos și Neymar, și unul din cauza indisciplinei, Ben Arfa. De partea cealaltă, antrenorul Realului, Zinedine Zidane, nu are suspendați, dar își face probleme pentru Toni Kroos, Luca Modric și Vallejo, cei trei așteptând un verdict pozitiv din partea medicilor ca să poată prinde echipa. Casele de pariuri acordă o cotă de 2,05 pentru victoria lui PSG, 4,13 pentru o remiză și 3,40 pentru succesul Realului.

 

„Cormoranii“ joacă fără presiune

 

În același timp, pe „Anfield Road“, Liverpool abordează liniștită returul optimilor cu FC Porto, după ce în prima manșă s-a impus clar în Portugalia, cu 5-0. Pe „Estádio do Dragăo“ au punctat Sadio Mane (3), Mohamed Salah și Roberto Firmino.
Antrenorul „cormoranilor“, Jurgen Klopp, are două absențe importante pentru acest joc, pe fundașul Nathaniel Clyne și mijlocașul Georginio Wijnaldum. La rândul său, tehnicianul lui Porto, Sergio Conceicao, nu poate miza pe atacantul Moussa Marega, în timp ce lista incerților cuprinde trei nume: portarul Fabiano, fundașul Alex Nicolao Telles și atacantul Tiquinho Soares.
În mod firesc, casele de pariuri oferă o cotă mică pentru succesul lui Liverpool, 1,55, acordă 4,20 pentru o remiză și 7,12 pentru o victorie a lusitanilor.

 

Liga Campionilor
Programul meciurilor din manșa a doua a optimilor de finală: marți, 6 martie – ora 21.45: PSG – Real Madrid (în tur 1-3), Liverpool – FC Porto (5-0); miercuri, 7 martie – ora 21.45: Manchester City – FC Basel (4-0), Tottenham – Juventus (2-2); marți, 13 martie – ora 21.45: AS Roma – Șahtior (1-2), Manchester United – Sevilla (0-0); miercuri, 14 martie – ora 19.00: Beșiktaș – Bayern Munchen (0-5), ora 21.45: Barcelona – Chelsea (1-1).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS