13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / A lipsit doar golul la amicalul „U“ Craiova II - CSO Filiași (exclusiv: galerie foto)

Fotbal / A lipsit doar golul la amicalul „U“ Craiova II – CSO Filiași (exclusiv: galerie foto)

Cele două reprezentante ale Doljului de la Liga a III-a, Universitatea II Craiova și CSO Filiași, au încheiat la egalitate, scor 0-0, partida amicală disputată sâmbătă, pe stadionul „Aripile“. A fost un joc foarte disputat, spectaculos, cu multe ocazii de ambele părți, iar rezultatul final a mulțumit reprezentanții celor două formații.

Începutul disputei a fost controlat de oaspeți, care i-au pus probleme lui Laurențiu Popescu prin Cătălin Dinu și Cristi Preda. Ușor-ușor alb-albaștrii au echilibrat lupta și au ratat prin Florin Borța, singur cu portarul (’12), apoi Vali Constantin a nimerit bara din stânga, de la 10 metri lateral dreapta, după un contraatac fulger (’16).

În partea secundă, Robert Căle i-a pasat excelent pe culoar lui Cătălin Dinu, dar acesta nu a reușit să strecoare mingea pe lângă Laurențiu Popescu, care a respins in extremis (’50). „Popică“ a intuit apoi o pasă în adâncime a lui Cristi Preda pentru Robert Căle și l-a blocat excelent pe atacantul oaspeților (’60). În replică, Alex Nedianu a avut două intervenții excelente la două șuturi ale alb-albaștrilor (’81, ’83).

„U“ Craiova II: L. Popescu – Borța, Ion, Puțaru – Trocan, Șerban, Buzan, Enache – V. Constantin, Baicu, Mihăilă. Au mai intrat: Constantinescu, Vlădulescu, Al. Dinu, Ciutică, Frăsineanu, Vadasis, Albăstroiu, Trancă. Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

CSO Filiași: Nedianu – Calu, Lupu, Preda, Tereche – Tudor, D. Stancu – Geanimu, Badea, Crușoveanu – C. Dinu. Au mai intrat: A. Stancu, Chiriță, Toshi, L. Roman, Papa, Borneci Căle, Chivu. Antrenori: Silviu Lung, Cosmin Fruntelată.

Au arbitrat: Costi Iacob – Răzvan Iova, Florentin Andrei.

 

Corneliu Papură: Antrenamentul a fost reușit

 

Antrenorul „satelitului“ Universității Craiova, Corneliu Papură, a apreciat randamentul și evoluția elevilor săi.

A fost un joc binevenit, în care am rulat întreg lotul și astfel ne menținem forma pentru începutul returului de campionat. Nu contează că a fost un scor alb. Ne-a interesat prestația per ansamblu și aceasta a fost foarte bună. Un alt lucru important este acela că nu s-a accidentat nimeni, deci antrenamentul a fost foarte reușit“, a declarat „principalul“ echipei secunde a Universității Craiova, Corneliu Papură, în exclusivitate pentru GdS.

„Satelitul“ Universității a mai înregistrat în pregătiri patru victorii, 6-0 cu Petrolul Bustuchin, 2-0 cu Atletic Bradu, 9-1 cu Flacăra Horezu și 3-1 cu FCM Alexandria, și două înfrângeri, 1-4 cu ACS Petrolul 52, respectiv 2-4 cu Voința Turnu Măgurele.

Craiova II va susține primul meci din returul Ligii a III-a, seria 4, pe teren propriu, contra echipei Cetate Deva, întâlnirea fiind programată sâmbătă, 10 martie, de la ora 15.00.

 

Silviu Lung: Aveam nevoie de jocul acesta și rezultatul nu contează

 

De partea cealaltă, tehnicianul Silviu Lung a considerat că testul a fost binevenit și speră să-și țină elevii conectați la campionat, ținând cont că în etapa a 17-a din C4, CSO Filiași va sta.

Pentru mine, acest meci amical este aur curat, pentru că nu am mai susținut ultimele două meciuri pe care ni le propusesem (cu FCM Alexandria și Atletic Bradu – n.r.) din cauza vremii nefavorabile. Aveam nevoie de jocul acesta și rezultatul nu contează, important este că ne-am putut pune în practică ce am lucrat până acum. Sâmbăta viitoare vom sta, conform programării etapei și ar fi util să mai susținem un test, însă e greu să găsim o adversară“, a comentat Silviu Lung, în exclusivitate pentru GdS.

Bilanțul lui CSO Filiași din amicale arată astfel: o înfrângere, 0-1 cu Pandurii Târgu Jiu, două remize, 2-2 cu Sporting Roșiori și 0-0 cu „U” Craiova II, și două victorii, 2-1 cu Academia „Gică Popescu“ U19 și 3-1 cu CS Mioveni II.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS