3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albaștrii au oferit flori și mărțișoare în așteptarea meciului cu Dinamo (galerie foto)

Alb-albaștrii au oferit flori și mărțișoare în așteptarea meciului cu Dinamo (galerie foto)

Pentru că tot s-a amânat meciul cu Dinamo, fotbaliștii Universității Craiova și-au răsfățat fanele joi, înainte de antrenamentul de după-amiază. Portarul Miodrag Mitrovic, mijlocașul Vladimir Screciu și atacanții Gustavo Vagenin și Andrei Burlacu, împreună cu directorul de imagine Gică Craioveanu, s-au prezentat la Teatrul „Marin Sorescu” și au oferit mărțișoare cu însemnele și culorile Științei, flori, dar și mere doamnelor și domnișoarelor. Unele dintre acestea știau de acțiunea clubului și s-au prezentat din timp, cu fularele la gât, solicitând autografe și poze celor cinci reprezentanți ai grupării din Bănie, care s-au declarat încântați de întrevedere.

Altfel, FRF a anunțat între timp că derbiul din sferturile de finală ale Cupei României dintre Universitatea Craiova și Dinamo București a fost reprogramat pentru marți, 6 martie, de la ora 17.00, pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Le urăm «La mulți ani!» doamnelor și domnișoarelor. Sunt fericit că sunt aici și le pot oferi mărțișoare suporterelor nostre. Le-am simțit foarte aproape de noi și sper să vină în număr mare și pe stadion când se va juca cu Dinamo în Cupă. Noi suntem pregătiți, suntem puternici și motivați și sperăm să câștigăm“, a spus Gustavo.

E minunat că le-am putut face o bucurie suporterelor Universității, doamnelor și domnișoarelor. Așteptăm cu nerăbdare meciul, iar până atunci trebuie să ne antrenăm ca să fim în cea mai bună formă sportivă“, a afirmat Burlacu.

Data viitoare o să le facem o bucurie tuturor oltenilor oferindu-le victoria cu Dinamo“, a punctat Screciu.

 

„Nu-mi pare rău de Dinamo, niciodată!“

 

La rândul său, Gică Craioveanu regretă că nu s-a jucat meciul cu Dinamo conform programării pentru că venise special din Spania, fiind supărat că nu mai poate fi prezent marți pe „Oblemenco“ la derbiul din Cupă.

Felicit doamnele și domnișoarele și sper că le-am bucurat pentru ziua de astăzi (1 martie – n.r.). Sunt supărat că nu se joacă astăzi (joi – n.r.) cu Dinamo. Sunt dezamăgit, pentru că mă așteptam să văd un meci mare, se vânduseră foarte multe bilete și e păcat, pentru că lumea aștepta acest meci cu nerăbdare. Mâine (vineri – n.r.) plec din Craiova. Nu pot să stau până marți. Aș sta cu mare drag, dar știți că lucrez la radio în Spania. Era un moment favorabil să jucăm cu Dinamo. Cu amânarea asta îi dai timp lui Bratu să pregătească mai bine echipa, să o motiveze, și nu e ok. Cred că din cele patru meciuri din Cupă, cel mai bun stadion era cel de Craiova și trebuia să se joace. Dinamo are jucători foarte buni, dar dinamica este negativă, cei mai buni jucători intră într-o pasă proastă și sper să fie așa până la meciul cu noi. Nu-mi pare rău de Dinamo, niciodată! Numai că mi-aș fi dorit să fie în play-off, pentru că era bine și pentru noi și pentru toată lumea din punct de vedere financiar. Lupta pentru titlu se va da între cele trei clasate din față. Avem cel mai bun atac din România, iar dacă vom ști să dăm de «mâncare» acestor «mânji» ai noștri, atunci avem cea mai mare șansă“, a spus Gică Craioveanu.

Întrebat de isprava lui FCSB, care a pierdut categoric pe terenul lui Hermannstadt, Craioveanu a comentat sec:

Nu sunt surprins că Hermannstadt a învins-o categoric pe FCSB. Am trăit multe momente din ăstea, am pierdut împotriva unor echipe din divizia a treia. Mi s-a întâmplat și mie, și lui Pele, și lui Maradona. E ceva firesc în fotbal să se întâmple așa. Sunt perioade bune și perioade slabe“.

Pentru galerie foto, click aici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS