17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / „Satelitul“ a pierdut amicalul cu Turnu Măgurele

Fotbal / „Satelitul“ a pierdut amicalul cu Turnu Măgurele

Echipa secundă a Universității Craiova a încheiat cu o înfrângere perioada de pregătire din această iarnă. Trupa antrenată de Corneliu Papură și Mugur Gușatu a pierdut amicalul susținut vineri, pe stadionul „Aripile“, scor 2-4, în compania echipei Voința Turnu Măgurele. Pentru olteni a marcat Baicu, golul doi venind după un autogol semnat de unul dintre fundașii adverși.

Universitatea II Craiova a început meciul cu următorul unsprezece: Preduț – Ion, Enache, Puțaru – Borța, Șerban, Buzan, Trocan – Constantin, Baicu, Mihăilă. Au mai intrat: Manea, Vlădulescu, Constantinescu, Trancă, Frăsineanu, Dinu, Vadasis și Albăstroiu.

„Satelitul“ a înregistrat în pregătiri patru victorii, 6-0 cu Petrolul Bustuchin (locul 1 în Liga a IV-a Gorj), 2-0 cu Atletic Bradu (locul 8 în C3), 9-1 cu Flacăra Horezu (locul 1 în Liga a IV-a Vâlcea), 3-1 cu FCM Alexandria (locul 2 în C3), și două înfrângeri, 1-4 cu ACS Petrolul 52 (liderul din C3), respectiv 2-4 cu Voința Turnu Măgurele (locul 3 în C3).

Universitatea II Craiova (locul 2 în C4) va juca în etapa a 16-a (prima din retur) din Liga a III-a, seria 4, vineri, 2 martie, de la ora 15.00, în deplasare, cu Centrul Național de Pregătire Timișoara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS