Acasă Sport Craiova: S-a stins din viaţă cunoscutul profesor de Educaţie Fizică şi Sport...

Craiova: S-a stins din viaţă cunoscutul profesor de Educaţie Fizică şi Sport Cristian Corneanu

-

Regretatul profesor Cristian Corneanu (centru) alături de cei doi băieţi ai săi, Cristi (stânga) şi Iulian, de care era tare mândru
Regretatul profesor Cristian Corneanu (centru) alături de cei doi băieţi ai săi, Cristi (stânga) şi Iulian, de care era tare mândru

Lumea sportului craiovean a primit astăzi o nouă veste tragică. Cristian Corneanu, cunoscut profesor de Educaţie Fizică şi Sport la Colegiul Naţional „Carol I” din Bănie s-a stins din viaţă în această dimineaţă, la vârsta de 67 de ani.

Regretatul profesor lasă în urmă generaţii de elevi cărora le-a transmis pasiunea pentru sport şi pe care i-a învăţat să înoate. Totodată, lasă în urmă o familie îndurerată.  Cei doi fii ai profesorului Corneanu, Iulian şi Cristian, i-au urmat pasiunea pentru sport, ei practicând baschetul.

Cristian Corneanu va fi înmormântat luni.

Daniela MITROI-OCHEA
Daniela MITROI-OCHEA
Lucrează în presa sportivă din 2002 şi de-a lungul timpului a reuşit să le ia interviuri mai multor campioni. Crede că jurnalismul sportiv este cea mai frumoasă meserie.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.