Acasă Sport Fotbal / Alb-albaștrii, visători cu Timișoara. Un punct cu bănat!

Fotbal / Alb-albaștrii, visători cu Timișoara. Un punct cu bănat!

-

Universitatea Craiova nu a reușit să obțină decât un punct din confruntarea de vineri seară, de pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu ACS Poli Timișoara, din etapa a 26-a, ultima din campionatul regular al Ligii I. A fost 1-1, la capătul unui joc destul de modest al grupării din Bănie.

Oaspeții au deschis scorul prin Enescu, al cărui șut din afara careului mare a lovit bara din stânga și apoi mingea a poposit în plasă (’50, 0-1).

Replica alb-albaștrilor a fost pe măsură, Radoslav Dimitrov reușind să-l învingă pe Straton cu o „torpilă” de la 20 metri, mingea ducându-se sub transversală (’57, 1-1).

Craiova: Mitrovic – Popa, Kelic (’46, Tiago), Briceag – Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu – Gustavo (’65, Burlacu), Băluță, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

Timișoara: Straton – Străuț, Melinte, Artean, Oliva – Ciucur, Vașvari, Enescu, Velcotă (’46, Harut) – Drăghici (’62, Croitoru), Popovici (’90, Șeroni). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonașe galbene: Dimitrov ’16, Bancu ’41, Băluță ’90+4 / Artean ’43, Oliva ’84.

Au arbitrat: George Rădulescu – Iulian George Radu, Iulius Radu Timar; Denis Haidiner.

Observatori: Cristian Nica, Romulus Chihaia.

În urma acestui rezultat Universitatea Craiova încheie campionatul regular pe locul trei, cu 51 de puncte.

ȘTIRI VIDEO GdS

Sfecla roşie, alimentul-minune al toamnei

Beneficiile sfeclei pentru sănătate au fost descoperite încă din antichitate, însă la început sfecla era utilizată doar pentru frunzele ei. Astăzi, numeroase...