12.6 C
Craiova
duminică, 22 septembrie, 2019
Acasă Sport Fotbal / Alb-albaștrii, visători cu Timișoara. Un punct cu bănat!

Fotbal / Alb-albaștrii, visători cu Timișoara. Un punct cu bănat!

-

Universitatea Craiova nu a reușit să obțină decât un punct din confruntarea de vineri seară, de pe stadionul „Ion Oblemenco”, cu ACS Poli Timișoara, din etapa a 26-a, ultima din campionatul regular al Ligii I. A fost 1-1, la capătul unui joc destul de modest al grupării din Bănie.

Oaspeții au deschis scorul prin Enescu, al cărui șut din afara careului mare a lovit bara din stânga și apoi mingea a poposit în plasă (’50, 0-1).

Replica alb-albaștrilor a fost pe măsură, Radoslav Dimitrov reușind să-l învingă pe Straton cu o „torpilă” de la 20 metri, mingea ducându-se sub transversală (’57, 1-1).

Craiova: Mitrovic – Popa, Kelic (’46, Tiago), Briceag – Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu – Gustavo (’65, Burlacu), Băluță, Mitriță. Antrenor: Devis Mangia.

Timișoara: Straton – Străuț, Melinte, Artean, Oliva – Ciucur, Vașvari, Enescu, Velcotă (’46, Harut) – Drăghici (’62, Croitoru), Popovici (’90, Șeroni). Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonașe galbene: Dimitrov ’16, Bancu ’41, Băluță ’90+4 / Artean ’43, Oliva ’84.

Au arbitrat: George Rădulescu – Iulian George Radu, Iulius Radu Timar; Denis Haidiner.

Observatori: Cristian Nica, Romulus Chihaia.

În urma acestui rezultat Universitatea Craiova încheie campionatul regular pe locul trei, cu 51 de puncte.

Alexandru VIRTOSU
Alexandru VIRTOSU
De copil i-a plăcut sportul, iar jocurile preferate sunt baschetul şi fotbalul, pe care le-a practicat cu o mică „tentă” de performanță. Este o persoană spontană care doreşte să înveţe în permanență lucruri noi.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.