17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBănățenii anunță că nu vin în excursie în Bănie

Bănățenii anunță că nu vin în excursie în Bănie

Universitatea Craiova întâlnește vineri, de la ora 20.45, pe stadionul „Ion Oblemeco“, pe ACS Poli Timișoara, în runda a 26-a, ultima din campionatul regulat, și trupa lui Devis Mangia pornește cu prima șansă, însă oaspeții intenționează să dea peste cap calculele hârtiei și să-și îmbunătățească „averea“ din clasament în perspectiva bătăliilor ce vor urma pentru rămânerea în Liga I. Bănățenii nu stau bine la capitolul moral după începutul slab din 2018, dar antrenorul Leo Grozavu anunță că echipa sa nu vine în excursie pe stadionul „Ion Oblemenco“ și pentru o reușită l-a iertat și pe fundașul Alin Șeroni.

E ultima etapă și ne dorim să lăsăm o impresie pozitivă. Nu trecem prin cea mai fastă perioadă, trebuie să acceptăm realitatea, dar vreau să arătăm că avem orgoliu. Am avut o discuție cu Șeroni și i-am spus ce aștept de la el. Avem nevoie de toți jucătorii conectați. Sper să ne mobilizeze și pe noi publicul lor. Vor fi probabil 18.000 – 20.000 de spectatori, ambientul e pregătit, și rămâne ca noi, ca oponenți, să dăm o replică bună. Toată lumea ne vede victime sigure, dar în fotbal s-au văzut multe. Și cei de la Craiova consideră că au trei puncte asigurate… Vreau să transmit starea mea jucătorilor. Va trebui să eliminăm acele greșeli pe care mi-e greu să le înțeleg. Mi-e greu să cred că vom continua așa. Sper să fi atins punctul culminant. Respect ce se întâmplă acolo, la Craiova, e un club serios, dar va trebui să câștige pe teren“, a spus Leo Grozavu, pentru pressalert.ro.

 

Straton: Sperăm să câștigăm

 

Fost component al Universității Craiova, portarul Cătălin Straton nu consideră că ACS Poli se află într-o situație așa de gravă, ținând cont de „antecedentele“ de anul trecut, și crede că Timișoara poate produce surpriza în Bănie.

Ne așteaptă o partidă dificilă, cu o echipă bună a campionatului. E un meci cu fosta mea echipă, dar sper să câștigăm, să începem cu încredere play-out-ul. Se bat la campionat, dar nu înseamnă că trebuie să ne speriem. Trebuie să demonstrăm că merităm contractele de aici. Noi ne-am salvat de la -14, deci situația nu e așa de dramatică cum spune lumea. Sunt sigur că vor veni și zile mai bune“, a declarat Cătălin Straton.

La clubul timișorean a fost împrumutat săptămâna trecută atacantul Mihai Roman, dar conform înțelegerii craioveanul nu va juca împotriva Universității. Alt absent din lotul lui Leo Grozavu va fi Gabriel Cânu, nerefăcut după o accidentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS